Giresunspor - Manisa FK Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasinda Giresunspor, sahasinda Manisa FK ile golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan iki takimin teknik sorumlulari açiklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasinda Giresunspor, konuk ettigi Manisa FK ile 0-0 berabere kaldi. Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, maçin uzatma dakikalarinda fenalasinca saglik görevlileri tarafindan ilk müdahalesi saha içinde yapildi. Daha sonra ambulansa alinan Kaplan’in tansiyonunun yükseldigi bildirilirken, kulüpten yapilan açiklamada da saglik durumunun iyi oldugu bildirildi.

Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisina Giresunspor Yardimci Antrenörü Özgür Dogramaci katildi.

Dogramaci, yaptigi degerlendirmede, “Milli aradan sonra 10 günlük süre içerisinde analizleri iyi yaptik. Çünkü karsimizda 3 galibiyet, 1 beraberlik almis bir takim vardi. 8 gol atmis, 1 gol yemis bir takim vardi. Biz onlari iyi analiz edip, antrenmanlarda takimimiza iyi uyguladik. Duran toplarini iyi analiz ettik. Duran toplarda pozisyon vermemeye çalistik. Bizim takimimizin durumu belli. Genç oyunculara sahip bir takimiz. Kosan ve mücadele eden bir takimiz. Mücadelenin üstüne baskidan sonra hücuma çikmayi bu hafta biraz daha fazla uyguladik. Çünkü Manisa’nin arka taraftaki eksikligini biliyorduk. Maçin durumu böyle oldu. Büyük ihtimalle 11’e yakin sut çektik, 2 top direkten döndü. Iyi bir maç oldu. Mücadeleci bir maç oldu. Iyi seyir verdigimize inaniyoruz” ifadelerini kullandi.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan’in müsabakada rahatsizlanmasiyla ilgili de Dogramaci, “Maçin 65. dakikasi falandi. Sürekli yaninda oldugum için konusuyoruz. Bende bir sey var, kalbimde bir sikinti var diye söyledi bana. Hatta oturttuk. Dördüncü hakem beni uyardi, fazla çikma diye. Maçta tabii tempolu oldu. Biraz stresli bir maç oldu. O ara bana söyledi.

Maçin bitimine 25 dakika kalmisti. Ben de dedim, hocam su içelim. Tabii geçmiste böyle bir sey olmadigi için büyük ihtimal maçin stresinden dolayi oldu” dedi.



Osman Zeki Korkmaz: "Daha iyi olmamiz gerekirdi"

Manisa FK Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz ise degerlendirmesinde sunlari dile getirdi:

“Biz kendi tarafimizdan bakarsak aslinda 2 puan biraktigimizi söyleyebiliriz. Oyun itibariyla daha iyi olmamiz gerekiyordu. Daha üretken olmamiz gerekiyordu. Giresunspor’un bize karsi mücadele öncelikli oynayacagini biliyorduk. Aslinda buna birebir mücadelelerle cevap verdik ama oyun kurgumuzu sahaya yansitamadik. Biraz acele ettik aslinda pozisyon ve skor yakalamada. Sonuç alacak bazi pozisyonlar bulduk. Artik orada da birkaç pozisyon üzerinden maçi degerlendiremeyiz. Isin asli burada iyi bir mücadele örnegi ortaya koyduk. Fakat çalistigimiz oyun formatini sahaya yansitamadik. Tekrardan Giresunspor’a bundan sonraki maçlarinda basarilar dilerim.”

Kaynak: İHA