Batista Mendy Açiklamasi 'Takima Hizli Adapte Olabildim'

Trabzonspor’un yeni transferi Batista Mendy, ilk maçinda sahadan galibiyet ile ayrildigi için mutlu oldugunu belirterek, bordo-mavili takima hizli adapte oldugunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasinda Trabzonspor, konuk ettigi Besiktas’i 3-0 maglup etti. Karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Batista Mendy, “Ilk maçinda bu sahadan galibiyet ile ayrilmamiz çok önemliydi. Bunu da bir derbi maçi olan Besiktas’ta yapmamiz da önemliydi. Galibiyet aldigimiz için çok mutluyum. Buraya geldigim ilk hafta içerisinde U-19 takimina karsi bir hazirlik maçi yapmistik. Bütün hafta boyuncu takimla beraber antrenmanlara çiktim. Hizli adapte olabildim” dedi.

Bordo-mavili taraftarlarin desteginin kendisine motivasyon sagladigini kaydeden Mendy, “Taraftarlarimiz bugün süperdi. Harikaydilar. Maçin ilk dakikasindan son dakikasina kadar gerçekten bizi çok desteklediler. Havalimaninda da beni karsilamalari gerçekten çok iyiydi. Bana bugünkü motivasyonu veren faktörlerden bir tanesi de o idi” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA