Anastasios Bakasetas Açiklamasi 'Genel Itibariyla Besiktas'i Domine Ettik Diyebilirim'

Trabzonspor’un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, Besiktas’i domine ettiklerini belirterek, “Takimim adina 3 puan aldigimiz için çok mutluyum. Çünkü bugün ikinci derbiyi oynadik. Kendi evimizde oynadik ve puan kaybini çok fazla tolere edemeyecektik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasinda Trabzonspor, konuk ettigi Besiktas’i 3-0 maglup etti. Karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Anastasios Bakasetas, istedikleri sanslari bulduklarini belirterek, takim adina 3 puan aldiklari için mutlu oldugunu söyledi.

Bakasetas, “Maçin ilk 20-25 dakikasini çikartiyorum. Genel itibariyla Besiktas’i domine ettik diyebilirim. Istedigimiz sanslari bulduk. Bunlari dogrudan gole çevirebildik. Takimim adina 3 puan aldigimiz için çok mutluyum. Çünkü bugün ikinci derbiyi oynadik. Kendi evimizde oynadik ve puan kaybini çok fazla tolere edemeyecektik” diye konustu.

8 numara pozisyonunda oynadigi sürece gol sansina uzak kaldigini belirten Bakasetas, “10 numara pozisyonunda oynayan bir arkadasimiz var. Abdülkadir Ömür gayet güzel oynuyor. Bardhi’de var ayni zamanda. Tabi ki 8 numara pozisyonunda oynadigim sürece gol sansina biraz uzak kaliyorum. 10 numara pozisyonunda oynadigim kadar gol sansi bulamiyorum. Bu konuda kendimi de elestiriyorum. Ayrica Galatasaray maçinda kötü oynadigim bir maçta ve ilk golden de sorumluyum. Bunu biliyorum. Ama bu pozisyonda oynuyorsam ve bundan memnun degilseniz bunun için yapabilecegim bir sey yok” ifadelerini kullandi.

Hakemlere her zaman saygi duydugunu kaydeden Bakasetas, “Türkiye’de bulundugum süre içerisinde onunla gayet iyi bir iletisimiz olmustu. O bana yardimci oldu ben ona yardimci oldum. Onu performansindan dolayi pek fazla elestiremem. Ona maçtan sonra neler hissettigimi söyledim. Herkes hata yapabilir. Gayet normal birseydir. Bunu anlayisla karsiliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA