Salihli, Sporda Yeni Vitrin Pesinde

Yeni sezonda futbol ve voleybolda gençlesmeye giden Salihli Belediyespor, ilçe gençleri ile sporda yeni bir vitrin olusturmak istiyor.

Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Salihli Belediyespor A Takimi’nin teknik heyet ve kadronun ilçede yetismis gençlerden olustuguna vurgu yapan Kulüp Baskani Ekrem Aysu, Salihli‘de yetismemis, geçmisi Salihli olmayan bir sporcunun kulübün hiçbir müsabakasinda yesil-beyaz formasini giyemeyecegi söyledi.



Aysu açiklamasina söyle devam etti: “Salihli Belediyespor olarak, gerek futbol da, gerekse voleybol da Salihli‘de yetismis gençlerimiz ile yapilanmasina devam ediyor. Futbol da alt yapi antrenörümüz Enver Dagli, Kiz voleybol takiminda ise antrenör Ayçin Ören ve Merve Ates ile anlasma sagladi. Antrenörlerimiz ile anlasma saglayan Salihli Belediyespor yönetimi minikler yildizlar ve gençler kategorilerinde yine gençlesmeye yönelik altyapi anlaminda yol haritasini belirledi. Ilçemizin, Türkiye sporuna yillardir onlarca bransta yetistirmis oldugu binlerce sporcunun bölgemize sporcu fabrikasi misyonu yükledigi ortadadir. Tüm branslarda gençlere yönelik yapilacak olan çalismalar ile ülke sporuna nice degerler kazandirilmasi hedeflenmektedir. Salihli Belediyespor Kulübü yönetiminin belirlemis oldugu yol haritasinda gençlesmek Ilk madde olurken ikinci madde ise Salihli‘de yetismemis, Salihli geçmisi olmayan sehrin havasini solumamis bir sporcunun, kulübün hiçbir müsabakada yesil-beyaz formasini giyemeyecegi vurgulanmaktadir. Tüm branslarda Salihli sporuna emek vermis, Salihli‘de yetismis, Salihli kaygisi tasiyan sporcular ile devam edilecegi vurgulanmistir. Salihli Belediyesi’nin güçlü destekleri ile sehrin sporcu gençlerinin gelisimine ve gelecegine yönelik çalismalar artarak devam edecektir. Kulüp yönetimi olarak tüm amatör spor kulüpleri basta olmak üzere okul sporlari ve Salihli sporuna vermis oldugu desteklerden dolayi Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda’ya tesekkür ediyoruz."

Kaynak: İHA