Patrick Kluivert Açiklamasi 'Balotelli Kendisini Ilik Bir Suyun Içerisinde Buldu'

Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, 3-0 kazandiklari Pendikspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, Balotelli’nin takima gelisiyle mutlu oldugunu söyleyerek, "En hizli sekilde takima motive etmeye, en fit formuna getirmeye çalisacagiz. Tabiri caizse ilik suyun içerisinde buldu kendini. O yüzden iyi bir sekilde hazirlayacagiz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 5.haftasinda Y. Adana Demirspor, evinde karsilastigi Pendikspor’u 3-0 maglup etti. Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, "Öncelikle futbolcularimla gurur duydugumu söylemek istiyorum. Milli takim arasindan sonra böyle bir galibiyet almak bizim için çok önemliydi. 3-0’lik galibiyet almak çok keyif verici. Bir dahaki maçlari seyredebilmek için takima iyi bir hissiyat veriyor. Ayaklarimizin yere basmasi lazim. Bütün çalismalarimizi sahaya yansitmaya devam edecegiz. Takimimla ve sergiledigi performanslardan dolayi mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandi.

"Balotelli hazir ve iyi bir takima geldi"

Mario Balotelli transferi hakkinda da konusan Kluivert, Italyan golcünün takima gelisiyle mutlu oldugunu söyledi.

Balotelli’nin en hizli sekilde hazirlanacagini aktaran Kluivert, "Takima gelmeden önce bireysel olarak antrenmanlar yapti. Takima da geldi ve onlarla yeni yeni çalismaya basladi.

En hizli sekilde takima motive etmeye, en fit formuna getirmeye çalisacagiz. Balotelli’de hazir ve iyi bir takima geldi. Tabiri caizse ilik suyun içerisinde buldu kendini. O yüzden iyi bir sekilde hazirlayacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA