Osman Özköylü Açiklamasi 'Bugün Gücümüz Yetmedi'

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3-0 maglup olduklari Y. Adana Demirspor maçi sonrasi yaptigi açiklamada, "Biz pozisyonlari degerlendiremedik, onlar degerlendirdi. Maçi kazanan taraf da Adana Demirspor oldu. Adana Demirspor’u kutluyorum. Bizim gücümüz bugün yetmedi" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasinda Pendikspor, deplasmanda karsilastigi Y. Adana Demirspor’a 3-0 maglup oldu. Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maç sonu basin toplantisinda, "Istedigimiz gibi bir aksam olmadi. Karsimizda çok kaliteli oyunculardan kurulu çok önemli bir takim vardi. Büyük takimlar harici bu ligde en az onlar kadar iyi oyunculara sahip bir rakibe karsi oynadik. O önemli ayaklarin beceresi sonuca yansidi. Ilk yarida maalesef birebir oyunda çok zayif kaldik. Onlarin topu almasina ve oynamasina, yaptiklari kosulara karsilik veremedik. Ilk yarida maç 1-0 giderken kaybettigimiz bir gol pozisyonu vardi. O golü atsak motivasyonumuz artabilirdi. Ilk yari Adana Demirspor özel oyuncularini çok iyi kullandi. Bugün maçi onlarin becerileri maçi kazandirdi. Ikinci yarida pozisyonlara girdik. Belki maçi 2-1 yapabilsek motivasyonumuz artabilirdi. Biz pozisyonlari degerlendiremedik, onlar degerlendirdi. Maçi kazanan tarafta Adana Demirspor oldu. Son vurustaki beceri eksikligimiz sonucun böyle olmasina neden oldu. Adana Demirspor’u kutluyorum. Bizim gücümüz bugün yetmedi" diye konustu.

Öte yandan Özköylü, eksikleri tamamlayip yollarina devam edeceklerini, iyi oyuncular aldiklarini ancak onlarinda daha hazir olmadigini belirtti.

Kaynak: İHA