Hüseyin Eroglu Açiklamasi '3-0 Olmasina Ragmen Zorlu Deplasmanda Geri Adim Atmadik'

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, Galatasaray maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, "3-0 olmasina ragmen zorlu deplasmanda bile geri adim atmadik. Güzel bir isik verdik. Kazanmak için oynadigimiz bir deplasmandi" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasinda Samsunspor deplasmanda mücadele ettigi Galatasaray’a 4-2 yenildi. Müsabakanin ardindan basin toplantisinda konusan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, "Maçtan önce maçin zor olacagini biliyorduk. Ilk yarida dengeli giden bir oyun vardi. Dengeyi bozan bizim golleri atamamiz, Galatasaray’in girdigi pozisyonlarin gol olmasi. Bir anda maç 3-0 oldu. Savunmada daha iyi durmamiz gerekiyordu. Galatasaray’in hücum silahlarinin etkili olacagini biliyorduk. Torreira ve Kerem Demirbay’in da kritik müdahaleleri var. Pes etmedik. Ikinci yarida oyun anlaminda geride kalmadik. Bir anda 3-0’dan, 3-2’ye geldi ve oyun bizim lehimize dönmek üzereydi. Emre Kilinç 3-2 iken kaçirdigi golden sonra 4-2 oldu. 3-0 olmasina ragmen zorlu deplasmanda bile geri adim atmadik. Güzel bir isik verdik. Kazanmak için oynadigimiz bir deplasmandi. Galatasaray’in gücü belli. Çok kaliteli bir takim. Savunma anlaminda yaptigimiz hatalardan golleri yedik. Yeni bir takimiz. 4. haftada 3. deplasmani oynadik. Bu hafta yine bir deplasmanda gidecegiz, Antalya’ya. Taraftarimizin skor anlaminda beklentileri galibiyet ama oyun anlaminda takimlarindan umutlu olduklarini düsünüyorum. Eksiklerimizi çalismalarla tamamlayacagiz. Yeni bir takim, sabra ihtiyacimiz var. Önümüzdeki süreçte çok güçlü bir Samsunspor olacak. Bugün bu çok net bir sekilde görüldü.

4. haftada 3 deplasmanda ve iç sahada Fenerbahçe maçi var. Yeni bir olusan bir takim oldugumuz için zorlu bir fikstür diye düsünüyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA