Davinson Sanchez Açiklamasi 'Buraya Takimi Gelistirmek Için Geldim'

Galatasaray’in yeni transferi Davinson Sanchez, "Buraya takimi gelistirmek için geldim. Su an çok iyi bir takimimiz oldugu gerçek" dedi.

Galatasaray’in yeni transferi 27 yasindaki Kolombiyali stoper Davinson Sanchez, kulübün sosyal medya hesabina açiklamalarda bulundu. Galatasaray’a transferinden dolayi için çok mutlu oldugunu belirten Sanchez, "Bu büyük trasferin gerçeklesmesinde 3 aydir mücadele eden bunun için ugrasan herkese tesekkür etmek istiyorum. Aileme tesekkür etmek istiyorum. Ben kendi basima vermedim bu karari, hep birlikte aldik ve bana destek oldular. Ne istiyorsam onu yapmamda her zaman bana yardimci oluyorlar" diye konustu.



"Ligde, kupada ve Sampiyonlar Ligi’nde basarili olmaya çalisacagiz"

Mücadele edecekleri üç kulvarda da basarili olmak için çalisacaklarini vurgulayan 27 yasindaki oyuncu, "Buraya takimi gelistirmek için geldim. Bizim kendimizi gelistirmemiz gerekiyor. Su an çok iyi bir takimimiz oldugu gerçek. Hem ligde sampiyonluga oynayacagiz ve basarili olacagiz hem Türkiye Kupasi’ni kazanmaya çalisacagiz hem de Sampiyonlar Ligi’nde zor bir grup asamasi var. Herkesin, bütün oyuncularin olmak istedigi bir yerde elimizden gelen her seyi verecegiz. Sampiyonlar Ligi’nde de gidebildigimiz yere kadar gidecegiz. Simdi gruptaki maçlara odaklanmamiz gerekiyor, kendimizi onun için hazirlamamiz gerekiyor" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA