Balikesirspor'da 12 Yeni Transfer Mukavele Imzaladi

Balikesirspor önündeki transfer engeli son buldu. Transfer yasagi olan kulüpte engel kalkti, 12 futbolcu transferi açiklandi.

Balikesirspor yönetimi anlasmazlik olan futbolcu dosyalariyla ilgili son dakika atagi ile borçlari ödeyerek, transferin son günü ve son dakikalarda anlasmalar yaparak, transfer yasagini kaldirdi.

Balikesirspor yönetim kurulu sosyal medya hesaplarindan Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’a ve Baskan Yardimcisi Yasin Sagay’a tesekkür mesaji yayimladi. Baskan Nedim Ömer’in imzasiyla yayimlanan mesajda, "Karanliktan Aydinliga’ sloganiyla çiktigimiz bu kutlu yolda, uzun yillardir beklenen transfer yasagi resmen kalkmistir. Bu sürecin en basindan bu yana bizden desteklerini esirgemeyen Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Yücel Yilmaz ve Balikesir Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Sayin Yasin Sagay basta olmak üzere bize inanan ve güvenen herkese tesekkür ederiz" denildi.

Transfer yasaginin resmen kalkmasiyla Balikesirspor’la sözlesme imzalayan futbolcular tek tek açiklanmaya basladi.

Balikesirspor’un yeni transferleri söyle:

"Oktay Bala, Görkem Kiran, Kaleci Hüseyin Altintas, Asim Hamza Çebi, Muhsin Yildirim, Utkan Gökçen, Erkan Süer, Rahmi Anil Basaran, Hakan Akgül, Müslüm Yat, Ömer Faruk Yaylaci ve Göksu Mutlu."

Kaynak: İHA