TSYD Kadinlar Voleybol Turnuvasi Basliyor

Çukurova Belediyesi ve Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Adana Subesi birlikteligi ile düzenlenen TSYD Kadinlar Voleybol Turnuvasi basliyor.

Bugün baslayacak olan ’Voleybol Söleni’ 16.00’da Muratpasa Belediyesi Sigorta Shop ile PTT SK arasinda oynanacak olan ile karsilasma ile baslayacak. Günün ikinci maçi ise Çukurova Belediyesi SK ile Karayollari SK arasinda oynanacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan turnuvada bütün maçlar ASKI Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Çukurova Belediyesi ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Baskani Soner Çetin, voleybol söleni ile ilgili "Geleneksel hale getirmek istegimiz turnuva start aliyor. Tüm Adanalilari 3 gün sürecek olan voleybol sölenine davet ediyoruz. Temsilcimiz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü ve davetimizi kabul ederek turnuvaya katilan Muratpasa Belediyesi Sigorta Shop, Karayollari SK ve PTT SK kulüplerine de tesekkür ediyoruz. Lig öncesi oynanacak olan bu karsilasmalarda bütün takimlara basarilar diliyorum" dedi.



Engin Kanber: "Tüm Adanalilari davet ediyoruz"

TSYD Baskan Vekili Engin Kanber ise "20 yildir düzenlenmeyen TSYD Turnuvasi Soner baskanin destegiyle tekrar canlandi. 20 yil sonra yasanacak olan bu heyecan Adana için de güzel bir sölen olacak. Tüm Adanalilari maçlara davet ediyoruz" seklinde konustu.

TSYD Kadinlar Voleybol Turnuvasi’nin maç programi su sekilde:

15 Eylül Cuma

16.00 Muratpasa Belediyesi Sigortashop - PTT SK

18.00 Çukurova Belediyesi SK - Karayollari SK

16 Eylül Cumartesi

13.30 Karayollari SK - Muratpasa Belediyesi Sigortashop

16.00 Çukurova Belediyesi SK - PTT SK

17 Eylül Pazar

13.00 PTT SK - Karayollari SK

15.00 Çukurova Belediyesi SK - Muratpasa Belediyesi Sigortashop

Kaynak: İHA