Ramzi Safuri, Antalyaspor'da

Antalyaspor, 27 yasindaki Israilli orta saha oyuncusu Ramzi Safuri ile 2+1 yillik sözlesme imzaladi.

Trendyol Süper Lig ekibi Antalyaspor, transfer çalismalarina devam ediyor. Akdeniz temsilcisi, son olarak Hapoel Beer Sheva formasi giyen 27 yasindaki Israilli orta saha oyuncusu Ramzi Safuri’yi kadrosuna katti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçeklesen imza törenine Antalyaspor A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Varol Varli katildi.

Imza töreninde konusan Varol Varli, bu sezon 10. transferlerinin gerçeklestigini belirterek, "Teknik heyetimiz, futbol komitemiz ve yönetim kurulumuzun uzun süredir takip ettigi ve transfer edilmesine onay verdigi milli bir futbolcuyu daha kadromuza kazandirdik. Israil Milli Takimi’nin 2 gün önce Belarus ile oynadigi karsilasmada da forma giyerek hazir ve formda oldugunu gösteren 27 yasindaki Safuri ile kadromuzun daha da güçlenecegine, hedefimize ulasmamizda takimimiza katki koyacagina inaniyoruz. Taraftarlarimizin yani sira Türk futbol kamuoyunun da Ramzi Safuri’nin oynadigi futboldan keyif alacagini düsünüyoruz" ifadelerini kullandi.

Imza sonrasi ilk antrenman

Ramzi Safuri ise duygularini dile getirerek, "Antalya’da olmaktan ve Antalyaspor formasi giyecek olmaktan dolayi çok mutluyum. Bütün iyi dileklerimle takimimin basarili olmasi için katkida bulunacagim" diye konustu.

Yeni formasiyla objektiflerin karsisina ilk kez çikan Safuri, resmi imzayi attiktan kisa bir süre sonra Antalyaspor ile birlikte ilk antrenmanina çikti.

Kaynak: İHA