Özel Sporcuya Özel Karsilama

Italya’da düzenlenen organizasyonda gülle atmada Avrupa Sampiyonu olan özel milli sporcu Münevver Yilmaz’i, Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek mehteran takimi ile karsilanip, otomobili ile Yilmaz’a sehir turu attirdi.

Baskan Zeybek, Italya’da düzenlenen organizasyonda Avrupa Sampiyonu olan milli sporcu Münevvere Yilmaz için özel bir karsilama programi düzenledi.

Afyonkarahisar Belediyesi önünde mehter takimiyla karsilanan sampiyonun mutlulugu görülmeye degerdi. Baskan Zeybek, belediye personeli ve vatandaslarin alkislari ve mehter marsi esliginde, coskuyla karsilanan Yilmaz, bir kez daha Afyonkarahisar ve Türkiye’nin gururu oldu. Makam araci ile evinden alinan Yilmaz sehri turlarken sevgi gösterilerine, el sallayarak karsilik verdi. Yilmaz’in gögüsleri kabarttigini söyleyen Baskan Zeybek, spora ve sporcuya her daim destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Zeybek konusmasinin devaminda su ifadelere yer verdi:

"Milli sporcumuz Münevvere Yilmaz kendisine olan inancimizin karsiligini Avrupa Sampiyonlugu ile taçlandirarak bizleri gururlandirdi. Italya’da düzenlenen Avrupa Sampiyonasi’nda gülle atma dalinda Avrupa Sampiyonu olan münevvere, 2 gümüs ve 2 de bronz madalya kazanmayi basardi. Türk milletini ve Afyonkarahisar halkini gururlandiran sampiyonumuzu biz de özel bir törenle karsilamak istedik. Mutluluguna ortak oldugumuz milli sporcumuza nice basarilar diliyorum."

Seneye yeni rekor kiracagiz

Tüm rekorlari kirdigini söyleyen milli sporcu Münevvere ise "Insallah seneye Antalya’da tekrar rekorlari kiracagiz. Hocamin emeklerinin karsiligini verdik. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

21 ülkeden toplamda 514 sporcunun katildigi sampiyonada Yilmaz gülle atma bransinda kendisine ait Türkiye rekorunu gelistirerek Avrupa Sampiyonu oldu. Bin 500 metre kosuda, Avrupa 2’cisi, bin 500 metre yürüyüste Avrupa 2’cisi, 800 metre kosuda Avrupa 3’cüsü, cirit atmada Avrupa 3’cüsü olarak toplamda 1 altin 2 gümüs 2 bronz madalya elde etti.

Kaynak: İHA