Ogulcan Çaglayan, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, Galatasaray ile sözlesmesini fesheden eski oyuncusu Ogulcan Çaglayan ile sezon sonuna kadar sözlesme imzaladi.

Gaziantep Futbol Kulübü, kadrosuna önemli bir takviye daha yapti. Gaziantep ekibi, son olarak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Pendikspor’da kiralik olarak forma giyen ve Galatasaray ile olan sözlesmesini karsilikli anlasarak sonlandiran eski oyuncusu Ogulcan Çaglayan’i kadrosuna katti. Gaziantep ekibi, kariyerinde toplam 245 resmi maça çikarak 33 gol, 23 asistlik performans gösteren 27 yasindaki futbolcuyla sezon sonuna kadar anlasma imzaladi.

Transfer ile ilgili Gaziantep FK’dan yapilan açiklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Galatasaray formasi giyen Ogulcan Çaglayan ile sezon sonuna kadar anlasmaya varmistir. 2018-2019 sezonunda da kulübümüzde forma giyen ve takimimizin Süper Lig’e çikmasinda büyük emekleri olan Ogulcan, Baskanimiz Memik Yilmaz, yönetim kurulu üyelerimiz Ugur Tosun ve Mustafa Kara’nin da katilimiyla kendisini kulübümüze baglayacak olan resmi sözlesmeye imza atti. Ogulcan’a bir kez daha kulübümüze hos geldin diyor, armamiz altinda üstün basarilar diliyoruz" denildi.

Kaynak: İHA