Nedim Vatansever Açiklamasi 'Bursaspor'da Çalismak Hepimizin Çocukluk Hayaliydi'

Yalçin Gündüz’ün gitmesiyle birlikte Bursaspor’da teknik direktörlüge getirilen Nedim Vatansever, "Bursaspor’da çalismak hepimizin çocukluk hayaliydi" dedi.

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Nedim Vatansever, Nazilli Belediyespor maçi öncesi basin toplantisi düzenledi.

Heyecanli oldugu gözlenen genç çalistirici, "Bursaspor’da çalismak hepimizin çocukluk hayaliydi. Altyapida oynarken PAF maçindan sonra tribüne çikardik. Esime de söyledim hatta; ’Rüyadayim, beni sakin uyandirma’’ diye. Bursaspor’da çalismak çok güzel. Dünyada 8 milyar insan var, bir tane Bursaspor var. Biz de Bursaspor’da çalisiyoruz. Çok güzel bir duygu. Bu heyecani devam ettirmemiz gerekiyor. Saha sonuçlari da gelirse... Oyuncular bize, biz onlara inaniyoruz" ifadelerini kullandi.

"Bursa sehri kenetlendi mi Sampiyonlar Ligi oynuyor"

Bursaspor taraftarlarinin içinden geldigini belirten ve yesil-beyaz sevdalilarin takim üstündeki etkisinden bahseden Vatansever, "Coskulu ve arzulu oyunu gördügü zaman Bursaspor taraftari ve sehir ayaga kalkiyor. Bursa sehri kenetlendi mi Sampiyonlar Ligi oynuyor. Bu çocuklar basaracak güçteler. Hepsi Bursali. Insallah basaririz. Mutlu bir hafta geçirdik sehir ve takim olarak. Ankaraspor maçinda gösterilmis mücadele umut isigi yakti. Çocuklar bunun hazzina vardilar" seklinde konustu.



"Oyuncularimiza inaniyoruz"

Cumartesi günü oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçi ile ilgili de konusan Nedim Vatansever, "Nazilli Belediyespor’un analizlerini yaptik. Çalismalarimizi ona göre yapiyoruz. Oyuncularimiza, ’Ankaraspor maçinin tesadüf olmadigini, bu takimin neler basarabilecegini gösterdiniz. Orada da göstereceksiniz’ dedim. Insallah mutlu bir deplasman dönüsü olur. Oyuncularimiza inaniyoruz. Onlara degerli olduklarini hissettiriyoruz. Bursaspor’un büyüklügünü anlattik. Rahmetli Mehmet agabeyimizin bir sözü var, ’Sen Bursasporsun çikacaksin 3 atacaksin 5 atacaksin’ diye. Bunlari anlattik. Biz Bursaspor’uz. ’Gol yiyebiliriz ama hata yapmaktan korkmayin’, ’Sizin için çikariz fazla atariz’ dedik. Buna inandirmaya çalisiyoruz. Biraz fazla özgürlük vermeye çalisiyoruz. Yöneticilerimize tesekkür ediyoruz. Onlar da oyunculara ne kadar degerli olduklarini hissettirdiler. Primlerini, maaslarini yatirdilar. O da ekstra güç oldu. Ankara maçindaki hava insallah devam eder. Bir istikrar yakalamamiz lazim" dedi.

Kaynak: İHA