Kigili, Almanya'nin Hentbol Takiminin Resmi Giyim Sponsoru Oldu

Türkiye erkek giyim moda perakendesinin önde gelen markasi Kigili, Almanya’nin 1. Lig hentbol takimi Rhein Neckar Löwen ile resmi giyim sponsorlugu anlasmasi imzaladi.

Yurt içi ve yurt disinda spor odakli sponsorluklar ile sporun kapsayiciligina fazlasiyla önem veren Kigili, basta Türkiye Voleybol Federasyonu, Türkiye Hentbol Federasyonu olmak üzere, Italya Milli Basketbol Takimi, Romanya Milli Futbol Takimi, Basaksehir, Sivasspor, ve Alanyaspor futbol takimlarinin ve Bahçesehir Koleji Basketbol takiminin resmi giyim sponsorluklarina devam ederken, son olarak giyim sponsorluguna 2023 Almanya Kupa Sampiyonu hentbol takimi Rhein Neckar Löwen’i ekledi.

Hilal Suerdem: “Sponsorluklarimizla gurur duyuyoruz.”

Kigili Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Hilal Suerdem, “Bir Türk markasi olarak sporun evrenselligini ve kapsayiciligini desteklemek, brans ayirmadan her alanda sporun ve sporcularin yaninda olmak bizim için ayri bir gurur kaynagi. Takim sponsorluklari yani sira bireysel sporculara da destek olmaya önem veriyoruz. Özellikle son 3 yildir giyim sponsoru oldugumuz Türkiye Voleybol Federasyonu bünyesindeki A Milli Kadin ve Erkek Voleybol Takimlari’nin dünya arenasinda sampiyonluk kürsüsüne çikmasi bizleri çok gururlandirdi. Uluslararasi arenada da destekledigimiz takimlarin basarilari hem markamiz ve hem de ülkemizin tanitimi açisindan bir o kadar kiymetli. 2023 yilinda Sampiyonlar Ligi’ne çikacak Alman Hentbol Takimi Rhein Neckar Löwen’in resmi giyim sponsoru olmak bizleri çok heyecanlandirdi. Almanya fazlasiyla önem verdigimiz ülkelerden bir tanesi. Bu desteklerimiz ise Almanya’daki hedeflerimizi simgeliyor. Sponsorlugumuzun hayirli olmasini ve Rhein Neckar Löwen Hentbol Takimi’na bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA