Göztepe CEO'su Ivan Mance Açiklamasi 'Hedefimiz Süper Lig'e Çikmak'

Göztepe CEO’su Ivan Mance, hedeflerinin Süper Lig’e çikmak oldugunu söyleyerek, bunun için de sahada her seylerini vereceklerini ifade etti.

Yeni sezona sampiyonluk parolasiyla baslayan Göztepe, ilk 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 maglubiyet alarak taraftarlarini hayal kirikligina ugratsa da, geçtigimiz hafta Altay’la oynanan Izmir derbisinde alinan 3 puan camiayi mutlu etti. Göztepe CEO’su Ivan Mance ve futbolculardan Ismail Köybasi ile Mame Diouf, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde basin mensuplariyla bir araya geldi. Göztepe CEO’su Ivan Mance, hedeflerinin Süper Lig oldugunu ifade ederek, "Kulüp olarak bizim ana hedefimiz Süper Lig’e çikmak. Bunun için sahada her seyimizi verecegiz. Çünkü bizim 100. yil için böyle bir hedefimiz ve hayalimiz var, umarim bu hayali de gerçeklestirecegiz" dedi.



Mance: "Iyi transferler yaptik"

Sahada Göztepe’nin armasini ve ruhunu yansitan bir takim olusturmaya çalistiklarini vurgulayan Mance, "Bu sene çok fazla transfer gerçeklestirdik. Geçen seneden daha kuvvetli bir takim kurmaya çalistik ve iyi transferler de yaptik. Takima aldiginiz oyuncular her zaman alinan sonuçlarla yargilanir. Göztepe armasini ruhunu gerçekten yansitan bir takim kurmak için çalistik. Bizim taraftarlarimiz gerçekten savasçi ve biz de sahada savasacak bir takim kurmak için elimizden gelen her seyi yaptik" seklinde konustu.



"Hayalimiz var"

Göztepe’nin 100. yil hedeflerine de deginen Ivan Mance, "Kulüp olarak bizim ana hedefimiz Süper Lig’e çikmak. Bunun için sahada her seyimizi verecegiz. Çünkü bizim 100. yil için böyle bir hedefimiz ve hayalimiz var, umarim bu hayali de gerçeklestirecegiz" diye konustu.



"Taraftarimiz çok etkileyici"

Göztepe taraftarinin inanilmaz bir destek verdigini söyleyen Mance, "Bize inanilmaz bir sekilde destek verdiklerini ve tutkuyla takima bagli olduklarini görüyorum bu gerçekten etkileyici, umarim bu hiçbir zaman degismez ve takimi sonuna kadar desteklerler. Çünkü su anda sahada her seyi yapmak isteyen bir takim var. Isler iyi gitmediginde bile takimimiz bu durumu tersine çevirmek için her seyi deniyor. Altay maçinda da bunu yasadik, bu enerjiyi sahada gördük. Son dakika da gölü bulduktan sonra müthis bir enerji ve sevinç vardi bu da Göztepe’nin gerçek ruhunu yansitiyor. Taraftarlarimizin destegiyle sonuna kadar devam edecegiz ve basariya ulasacagiz" açiklamasinda bulundu.

Ismail Köybasi: "Geri dönmeme az kaldi"

Takim kaptanlarindan Ismail Köybasi ise yeni sezonda iyi bir kadro kurduklarini, uyum sürecini kisa sürede atlattiklarini söyledi.

Sakatliginin geçmesine az bir süre kaldigini dile getiren Köybasi, "Somaspor maçindaki yasamis oldugum talihsiz bir olaydan dolayi bir sakatlik yasadim. Futbolda çok görülen bir sey degil, ayak tabanimla alakali bir durum. Su anda çok daha iyiye gidiyorum ve çalismalarimi sürdürüyorum. En kisa zamanda saha içerisinde olacagim" ifadelerini kullandi.

Mame Diouf: "Burasi agresif bir lig"

Takima bu sezon katilan golcü oyuncu Mame Diouf da sezona iyi baslayamadiklarini fakat su anda istedikleri noktaya ulastiklarini ifade ederek, "Benim için yeni bir sezon, yeni bir lig. Süper Lig biraz daha tecrübeye dayali ama burasi biraz daha agresif bir lig. Önemli olan sürekli ögrenmek, kendimizi gelistirmek ve yapabilecegimizin en iyisini her zaman sunabilmek. Ben de su anda bunu yapmaya çalisiyorum" dedi.

Kaynak: İHA