Çiftlikköy'ün Sultanlari Transfere Nokta Koydu

2023-24 sezonunda Türkiye Kadinlar Voleybol 2.Ligi’nde Play-Off hedefiyle kadrosunu olusturan Çiftlikköy Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, U-21 Milli Takim Smaçörü Mehtap Öztunali’nin ardindan bir diger genç ismi daha kadrosuna katti.

Öztunali ve 17 yasindaki smaçör Livanur Kiliç’la sözlesme imzalayan Kirmizi-siyahlilar, transfere de noktayi koymus oldu. 2006 dogumlu genç sporcu Livanur Kiliç, Kuzeyboru II ve Seyhan Belediyespor’un ardindan Çiftlikköy Belediyespor’a transfer olarak imzayi atti.

Yeni sezon için gerekli noktalara transfer takviyelerini tamamladiklarini dile getiren Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Sube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Bu sezon için transferi bitirdik. Aksi bir durum gerçeklesmezse sezon boyunca forma giyecek olan oyuncularimizi belirlemis olduk. Transfer çalismalarimizda bizlerden hiçbir zaman destegini esirgemeyen degerli Çiftlikköy Belediye Baskanimiz ve ayni zamanda Kulüp Baskanimiz Sayin Ali Murat Silpagar’a tesekkür ediyorum. Ilk hedefimiz, ligde üst siralarda yer almak ve Play-Off biletini almak. Ardindan da insallah sampiyonluk kupasina ulasacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA