Büyüksehir Masa Tenisi Sporcularindan Büyük Basari

Mugla Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporculari 09 Eylül 2023 tarihinde Köycegiz Yeni Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirilen Zafer Kupasi Masa Tenisi Turnuvasi’nda farkli kategorilerde 7 madalya kazandi. 63 Erkek, 34 kadin sporcunun katildigi turnuvaya Büyüksehir Belediyesi 2 Erkek 6 kadin sporcu ile katilim sagladi.

Mugla Büyüksehir Belediyesi Masa Tenisi Sporculari Zafer Kupasi Turnuvasi’nda 5-9 Yas Kizlar kategorisi’nde Aybige Feride Üstündag ile birinci, 5-9 Yas Erkekler kategorisinde Tuna Görmek ile ikinci, 10-14 Yas Kizlar kategorisinde Defne Çiftçi ile birinci, Ecrin Senyüz ile üçüncü, 10-14 Yas Erkekler kategorisinde Mehmet Erdem Demirtas ile birinci, 15-20 Yas Kizlar kategorisinde Defne Su Öztürk ile birinci, Melek Dursun ile ikinci, Ecem Bodur ile üçüncü oldu. Turnuvaya Antrenörleri Hidir Ay ve Hale Balim Üstündag ile katilan Büyüksehir Belediyesi sporculari basarili sonuçlar elde ederek 4 altin, 2 gümüs ve 2 bronz madalya kazandi.

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün Büyüksehir Gençlik ve Spor Kulübü ile sporun her dalina destek olduklarini, Mugla’yi ve Milli takimi basariyla temsil edecek zeki, çevik, ahlakli sporcularin yetismesini hedeflediklerini söyledi.

Okçuluk, masa tenisi, güres, voleybol ve daha birçok bransta Büyüksehir sporcularinin basarili sonuçlar elde ettigini söyleyen Baskan Gürün Zafer Kupasi’ndan madalyalar ile dönen sporcularini ve antrenörleri Hidir Ay ve Hale Balim Üstündag’i tebrik etti.

Kaynak: İHA