Akkislalilar Topbasi Yapti

3. Akkisla Dostluk Turnuvasi Akkisla Belediye Baskani Ayhan Aslan’in baslama vurusuyla basladi. Bu sene turnuva da 40 yas üstü oyunculardan olusan 6 takimin katildi.

Ilçe dernekleri ile beraber olusturulan organizasyondaki hedeflerinin sporun tanistirici kaynastirici yönünü kullanarak Kayseri’de yasayan Akkislalilari bir araya getirmek oldugunu belirten Tertip Komitesi Baskani Alparslan Sungur, bu sene üçüncüsü düzenlenen turnuvanin çok güzel hatiralar ve dostluklar olusturdugunu söyleyerek bu turnuvanin geleneksel hale geldigini ve herkesin özlemle bekledigini söyledi.

Ayraca bu turnuva kendisi ile beraber Akkisla Spor Baskani Volkan Altindag, Akkisla Dernek Baskani Selvettin Uluç, Manavuz Dernek Baskani Zeki Yilmazer, Kululu Dernek Baskani Ali Bayazit, Girinci Dernek Baskani Erkan Karakus, Gilaburu Birligi Baskani Ugur Tunç’un bir araya gelmesi ile yapildigini belirten Sungur; ayni zamanda takim kaptanlari Alevkisla’dan Ahmet Karaarslan, Girinci’den Ayhan Durnaci, Manvuz’dan Selim Sahin, Yukari Mahalle’den Kahraman Akbal, Sen Mahalle’den Mustafa Görgün, Gilaburu Birligin’den Yalçin Güner’in emeklerinin de büyük oldugunu kaydetti.

Turnuva Tertip Komitesi Baskani Alpaslan Sungur turnuvaya maddi katki saglayanlara da tesekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA