UEFA'dan Türk Hakemlerine Görev

FIFA kokartli hakem Atilla Karaoglan, 12 Eylül Sali günü UEFA 2025 U-21 Avrupa Sampiyonasi elemelerinde Finlandiya U21-Isviçre U21 karsilasmasini, FIFA kokartli hakem Erkan Özdamar da Sirbistan U21-Azerbaycan U21 müsabakasini yönetecek. Mete Kalkavan ise 12 Eylül Sali günü 2024 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri’nde oynanacak Isviçre-Andora mücadelesinde VAR olarak görev alacak.

FIFA kokartli hakem Atilla Karaoglan, Finlandiya ile Isviçre U-21 Milli Takimlari arasinda 12 Eylül Sali günü oynanacak olan UEFA 2025 U-21 Avrupa Sampiyonasi elemeleri E grubu müsabakasini yönetecek. Finlandiya’nin Turku sehri, Veritas Stadyumu’nda saat 18:00’de baslayacak karsilasmada Atilla Karaoglan’in yardimciliklarini Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Emin Tugral yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Çagdas Altay olacak.

FIFA kokartli hakem Erkan Özdamar da Sirbistan ile Azerbaycan U21 Milli Takimlari arasinda 12 Eylül Sali günü oynanacak olan UEFA 2025 U-21 Avrupa Sampiyonasi elemeleri F grubu karsilasmasinda düdük çalacak. Sirbistan’in Stara Pazova sehri, Sirbistan Futbol Federasyonu Spor Kompleksi’nde saat 20:00’de baslayacak maçta Erkan Özdamar’in yardimciliklarini Serkan Olguncan ve Murat Tugberk Curbay yapacak. Müsabakanin dördüncü hakemi ise Zorbay Küçük olacak.

Isviçre ile Andora A Milli Takimlari arasinda 12 Eylül Sali günü oynanacak 2024 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri I grubu müsabakasinda ise Mete Kalkavan VAR, Alper Ulusoy AVAR olarak görev alacak. Isviçre’nin Sion sehrindeki Tourbillon Stadyumu’nda saat 20.45’te baslayacak karsilasmanin hakemligini Azerbaycan Futbol Federasyonu’ndan Elchin Masiyev, yardimciliklarini Elshad Abdullayev ve Parvin Talibov yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Kamal Umudlu olacak.

Kaynak: İHA