Nilüferli Futbolcular Sezona Hazirlaniyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, Ekim ayinda baslayacak 2023-2024 sezonu öncesinde Iznikspor ile hazirlik maçinda karsi karsiya geldi. 1-1 sonuçlanan maça futbolseverlerin ilgisi büyüktü.

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK) rakibini kendi evinde, Ibrahim Yazici Stadyumu’nda agirladi. Özel maç olmasina ragmen 400’e yakin futbolsever maçi tribünden izledi. Nilüfer Belediye FSK Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla ilk yarida 4-1-3-2 çift forvetli bir sistemle takimini sahaya sürdü. Karsilasmanin ilk yarim saati orta alan mücadelesi seklinde geçti. 30. dakikadan sonra kora kor ikili mücadelelerin yasandigi maçta Nilüferli Baris karsilasmanin 35. dakikasinda topu aglara göndererek takimini 1-0 öne geçirdi ve ilk yari bu sonuçla bitti.

Teknik Direktör Batalla ikinci yariya ilk 11’rin tamamini degistirerek takimini 4-2-3-1 dizilisi ile sahaya sürdü. Ikinci yarinin baslamasi ile birlikte her iki takimda atak futbolu tercih edince seyirciler bol pozisyonlu ve heyecanli maç izlemeye basladilar. Ceza alaninda yasanan karambolde Nilüferli Sercan ters bir vurusla topu kendi aglarina göndererek maçta 1-1’lik esitligi sagladi. Golün ardindan oyun kontrolünü ele geçiren Nilüferli futbolcular birbirinden net pozisyonlari gole çeviremeyince maç

1-1’lik esitlikle sona erdi.

Nilüfer Belediye FSK 13 Ekim 2023 Çarsamba günü de yine Ibrahim Yazici Stadyumu’nda hazirlik maçinda Eskisehirspor ile karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA