Giresunspor Adalet Istiyor

Giresunspor Baskani Nahid Ramazan Yamak, Giresunspor’un mali yolsuzluklarla alakali hazirlanan ve Içisleri Bakanligi’na sunulan dosyalarinin isleme alinmasini istediklerini söyledi.

Giresunspor’u yasatmak ve seffaf bir anlayisla yönetmek için yola çiktiklarini kaydeden Baskan Nahid Ramazan Yamak, açiklamalarda bulundu. Yamak, “Göreve geldigimizde birikmis borçlari olan, ekonomik anlamda yipranmis, futbolcu ödemeleri aksamis, iki dönem transfer yasagi olan bir tablo ile kulübü devraldik. Giresunspor’umuz ciddi bir uçurumun kenarindadir. Bu zorlukla mücadele ederken sunu iyi biliyoruz ki ya uçurumdan asagi düsecegiz ya da küllerimizden yeniden dogarak yolumuza devam edecegiz. Karanliklarla dolu bu yolda terimizin son damlasina kadar birlikte savasmak ve Giresunspor’umuzu asla yalniz birakmamak üzere buradayiz” dedi.



“Mücadeleyi asla birakmayacagiz”

Baskan Yamak, kulübün haklarini savunmaya devam edeceklerini belirterek, “Biz hukuki olarak Giresunspor’umuzun haklarini savunmaya devam etmek için, kulübümüzün çikarlarini her ne pahasina olursa olsun savunmak için bu onurlu mücadeleyi birakmayacagiz. Pirlanta gibi gençleri yetistirmek, gelecek yeni jenerasyonlara örnek olmak, Giresunspor’umuzu hem oyuncu yetistiren hem de yarisan bir kulüp haline getirmek için birakmayacagiz. Çünkü biz bu armayi yürekten seviyoruz. Dün de bu arma için mücadele ettik bugün de ediyoruz ve yarin da edecegiz. Bizim Giresunspor’un iyi olmasindan baska hedefimiz olmadigi için birakmayacagiz. Bu davada bizlerle birlikte yürüyenler ile kulübümüzün ilelebet yasamasi için mücadelemize devam etmek için birakmayacagiz. Biz Giresunspor’umuzu kurumsal bir yapiyla kendi ayaklari üzerinde durabildigi yarinlara kavusturmak için birakmayacagiz” diye konustu.



“Iki elim yakanizda olacak haberiniz olsun”

Giresunspor’da mali yolsuzluklarla alakali hazirlanan ve Içisleri Bakanligina sunulan dosyalarin isleme alinmasini istediklerini kaydeden Nahid Yamak, “Giresunspor Kulübünü zenginlesme ya da reklam için kullanilan bir yer olmasina asla müsaade etmeyecegiz. Giresunspor’a gelen ve kulübümüz için harcanan her bir kurusun hesabini verilebilecegi sekilde seffaf bir yönetim anlayisiyla yönetecegimizi sahsim ve yönetim kurulumuz adina tüm camiamiza taahhüt ediyorum. Kulübümüz dönemimizde kisilerin zenginlesecegi veya kisisel reklam araci olarak kullanacagi bir yer olmayacaktir. Kongreye gelemeyenlere söylüyorum, gelseydiniz arkadaslar, aday olsaydiniz, neden gelmediniz? Toplum içine çikamayacaginiz yolsuzluklari yapmasaydiniz. Iki elim yakanizda olacak haberiniz olsun. Biz Türk Adaletine güveniyoruz. Özellikle Giresunspor’un mali olarak yolsuzluklarla alakali hazirlanan ve Içisleri Bakanligi’na sunulan dosyalarin isleme alinmasini istiyoruz. Türk Adaletine olan inancimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA