Eymen Taha, Saros Körfezi'nde Iki Dalda Ikinci Oldu

Körfez Belediyesi Gençlerbirligi Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan, katildigi Kesan 2022 Açik Su Yüzme Sampiyonasi’nda iki dalda ikinci oldu.

Gençlik ve Spor Bakanligi, Edirne Valiligi, Kesan Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu is birliginde düzenlenen Kesan 2022 Açik Su Yüzme Sampiyonasi yogun katilimla gerçeklestirildi.

Saros Körfezi Erikli Sahili Kesan Belediyesi Yelken ve Su Sporlari Kulübü’nde düzenlenen yarismalarda yaklasik 500 sporcu yaristi. 2 gün boyunca devam eden turnuvada, 7 kategoride yarislar düzenlendi.

Kocaeli’den yarisa katilan Körfez Belediyesi Gençlerbirligi Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan, 14-15 ve 14-24 yas gruplarinda yüzme yarislarinda ikinci olarak önemli bir basari elde etti.

14-15 yas kategorisinde 1.500 metre ve 14-24 yas kategorisinde de 3.000 metre kulaç atarak her iki yas grubunda da ikinci olan Körfez Gençlerbirligi Spor Kulübü sporcusu Eymen Taha Turan, yüzlerce sporcu arasinda madalya kürsüsüne çikti. Antrenör Samet Isik nezaretinde yarisan Eymen Taha Turan’in elde ettigi basari kulübünde ve Körfez’de sevinçle karsilandi.

Kaynak: İHA