Antrenör Egitim Programlari Devam Ediyor

TFF’nin Erzurum’daki antrenör egitim programlari hiz kesmeden devam ediyor. 1-12 Eylül tarihleri arasinda UEFA A18, UEFA A19, UEFA A20 ve UEFA B36 egitimlerinin 2. asamalari tamamlandi. Erzurum’daki egitimlerde UEFA A Sorumlusu ve Antrenör Egitimcisi Fatih Serkan Albayrak, UEFA B Sorumlusu ve Antrenör Egitimcisi Emrah Aykurt antrenör egitimcileri Serhat Sütlü, Nur Mustafa Gülen, Kemal Coskun, Seyit Cem Ünsal, Askin Çift ve Furkan Köseoglu görev aldi. Egitim programlarinda Erzurum Kizilay’in adaylara bilgilendirme yapilmasiyla beraber arzu eden aday antrenörler kan degerlerinin ölçümleri sonrasi kan bagisinda bulundu.

Futbol Gelisim Direktörü Oguz Çetin önderliginde yenilenen Antrenör Egitim Programlarinda "Gerçek Temelli, Akici Oyun Içinde ve Aday Antrenör Odakli" olarak olusturulan yeni metodoloji çerçevesinde her aday antrenörün Oyun Felsefesi ve Oyun Kurgulari içerisinde egitimler gerçeklestiriliyor. Egitimler yüz yüze ve online olarak yapilan asamalardan olusuyor ve yaklasik bir yil sürüyor.

Antrenör egitim programlari, 11-20 Eylül tarihleri arasinda Erzurum da yapilacak olan UEFA A21, UEFA A22 programlariyla devam edecek.

Kaynak: İHA