Hazirlik Maçi Açiklamasi Samsunspor Açiklamasi 6 - Giresunspor Açiklamasi 1

Samsunspor, hazirlik maçinda karsilastigi Giresunspor’u 6-1’lik skorla maglup etti.

Milli maç nedeniyle liglerde verilen arada Trendyol Süper Lig ekibi Samsunspor ile Trendyol 1. Lig takimlarindan Giresunspor hazirlik maçinda karsilasti. Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nde oynanan hazirlik maçinda Samsunspor, Giresunspor’u 6-1’lik skorla maglup etti.

Samsunspor sahaya Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Yunus Emre Çift, Zeki Yavru, Soner Aydogdu, Osman Çelik, Moryke Fofana, Carlo Holse, Emre Kilinç, Ercan Kara ilk 11’i ile çikti.

Giresunspor ise Erkan Anapa, Baris Gün, Anil Yigit Çinar, Ahmet Lütfü Kara, Çekdar Orhan, Faruk Can Genç, Sahin Dik, Merthan Kurt, Mehmet Keskin, Yunus Emre Gergef ve Enishan Ceylan 11’i ile basladi.

Samsunspor’un gollerini 8. ve 11. dakikalarda Carlo Holse, 70. ve 82. dakikalarda oyuna sonradan giren Landry Nany Dimata, 24. dakikada Ercan Kara ile 74. dakikada Emre Kilinç atti. Giresunspor’un maçtaki tek golü ise Yunus Emre Gergef’ten 10. dakikada geldi.

"Galatasaray maçiyla baslayacak olan ligde her geçen hafta çok daha iyi olmak zorundayiz"

Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, "Yeni transferler aramiza tabii ki geç katildilar ama bizim bu süreci en iyi sekilde hizlandirmamiz gerekiyor. Oyuncularimizin takim içerisinde bir anda performansini yükseltmemiz çok degerli ve önemli. Yogun sekilde çalisiyoruz ve lige adapte olmak zorundayiz. Oyuncularimizda uyum problemi yok ve saha içerisindeki adaptasyonu da gün geçtikçe daha iyi olacak. Giresunspor karsisinda özel bir skor aldik. Hazirlik maçi ama oyuncularimizin saha içerisindeki performanslari iyiydi. Galatasaray maçiyla baslayacak olan ligde her geçen hafta çok daha iyi olmak zorundayiz. Her oyuncumuz degerli ve takimimizin performansini yukari çekip basarili skorlar alacagiz" diye konustu.

Hazirlik maçinda Ordu bölgesinden orta hakem Adem Cinek, Samsun bölgesinden de Sezgin Sahbaz, Mehmet Senkaya ve Teksen Eker görev aldi.

Kaynak: İHA