Gürespor Hazirliklarina Devam Ediyor

Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi’nde sampiyonluk hedefleyen Ferhatoglu Edremit Belediyesi Gürespor, sezon öncesi hazirlik maçlarina devam ediyor. Son olarak Bodrum Basketbol’u maglup eden Körfezin Melekleri sezon öncesi göz doldurdu.

Ferhatoglu Edremit Belediyesi Gürespor, 2023-2024 basketbol sezonu öncesinde hazirliklarina devam ediyor. Istanbul’da ING Kadinlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Emlak Konut, ardindan da TKBL ekiplerinden Fenerbahçe Gelisim ile hazirlik maçi oynayan Körfezin Melekleri, Edremit Spor Salonu’nda Bodrum Basketbol’u konuk etti.

Kulüp Baskani M. Agah Ferhatoglu’nun da takip ettigi hazirlik karsilasmasinda Edremit temsilcisi parkeden 75-60’lik skorla galip ayrilmayi basardi. Sezon öncesi hazirlik maçlarini sürdüren Gürespor, ortaya koydugu mücadeleci oyun ile sezon öncesinde göz doldurdu. Maçin ardindan takimi tebrik eden Kulüp Baskani M. Agâh Ferhatoglu, 30 yildir kadin basketboluna hizmet eden Gürespor’un bu sene ait oldugu yere ulasmasi için mücadele ettiklerini ifade etti.

Ferhatoglu, “Mazisinde Süper Lig ve Avrupa Kupalari deneyimi bulunan köklü bir camia olarak bu sene hedefimizi Süper Lig olarak belirledik. Sporcularimiza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Camia olarak kenetlendik. Degerli Edremitlilerin ve sporseverlerin destegi ile bu sene ait oldugumuz yere ulasacagimiza inaniyoruz” dedi.

Kaynak: İHA