Bagcilar Belediyesi'nin Düzenledigi 3X3 Basketbol Turnuvasi Sona Erdi

Bagcilar Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen ve FIBA’nin resmi takviminde yer alan 3x3 Basketbol Turnuvasi sona erdi.

Bagcilar Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklesen ayni zamanda FIBA’nin resmi takviminde yer alan 3x3 Basketbol Turnuvasi renkli anlara sahne oldu. Bagcilar Meydani’nda düzenlenen ve 16’si uluslararasi, 12’si yerli ve 4’ü de engelli olmak üzere 32 takimin ter döktügü organizasyonun kapanis gününe Bagcilar Kaymakami Abdullah Uçgun, Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir ile Fenerbahçe’nin eski oyuncularindan Zaza Enden katildi.

Üstü kapali ve 3 tarafi tribün olan platformda gerçeklestirilen ve vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi organizasyonda basarili olan sporculara ödülleri takdim edildi. Etkinlikle basin mensuplarina açiklamada bulunan Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, bu önemli organizasyonun Bagcilar’da gerçeklesmesinin kendileri adina mutluluk kaynagi oldugunu söyledi.

Türkiye’nin çok genç bir nüfusa sahip oldugunu belirterek Özdemir, "Çok güzel bir sonbahar gününde çok güzel bir meydandayiz. Burasi toplumun bir arada bulusabildigi bir alan. Biz de bu meydanimizi olaganüstü derecede aktif sekilde kullaniyoruz. Çok önemli bir organizasyona ev sahipligi yapiyoruz. FIBA’nin takvimine giren önemli bir organizasyon. Bagcilar’da 300 bin genç var. Biz de en genç belediye baskanlarindan olarak bu potansiyeli degerlendirme gayreti içindeyiz. Ülkemizde gelecegin sporcularinin yetismesi adina bu organizasyonlarin önemli oldugunu düsünüyoruz. Onlara vizyon katmayi, önemli isimlerle bir araya getirmeyi ilham almalari açisindan önemli buluyoruz" seklinde konustu.



"Bagcilarin gelecekte önemli sporcular yetistirdigini görecegiz"

Vatandaslardan çok güzel geri dönüsler aldiklarini söyleyerek sözlerine devam eden Baskan Özdemir, "Büyük sayilara ulasan spor gelistirme kurslarimiz var. Bu kiymetli organizasyonda bizi kirmayip gelen eski basketbolcularimiza, federasyonumuza, gençlik spor bakanligimiza çok tesekkür ediyoruz. Bu güzel organizasyona ev sahipligi yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bagcilarin gelecekte önemli sporcular yetistirdigini görecegiz. Olumlu tepkiler aliyoruz. Burada atmosferi görüyoruz, vatandaslarimizin yogun katilimi oldu. Gençlerimiz burada bizimleydi. Bu ilgi dogru yolda oldugumuzu gösteriyor ve bizi heyecanlandiriyor. Hiçbir gelisim bir anda olmaz. Biz bu yolculukta önemli bir adimi atmis oluyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA