Poyraz Artik Süper Lig'de Esecek

Geçtigimiz sezon basinda Bursa Büyüksehir Belediyespor bünyesine dâhil olan, henüz ikinci yillarinda Türkiye Sampiyonu olarak Süper Lig’e yükselen Poyrazin Kizlari, yeni sezon öncesi Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’i ziyaret etti. Ekibe iki yabanci oyuncunun da dahil oldugunu hatirlatan Baskan Aktas, hentbolda Bursa’ya yeni basarilar gelecegine inandigini söyledi.

Yaklasik 10 yil önce Mudanya’da ilkokul 4. siniftayken Antrenör Merve Yilmaz tarafindan okullardan seçilerek hentbolla tanisan ve kisa zamanda ayakta alkislanacak bir basari hikâyesine imza atan Poyrazin Kizlari, son 2 yildir Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü’nün formasini terletiyor. Büyüksehir çatisi altindaki henüz ikinci yillarinda Türkiye Sampiyonlugunu Mudanya’ya kazandiran sporcular, ayrica okul sporlarinda 4 Türkiye Sampiyonlugu elde ederek yakalanmasi güç bir basariya da imza attilar. 26 Agustos’ta baslayacak Süper Lig’e, biri Sirp, biri Karadagli iki yabanci oyuncu transferiyle iddiali bir sekilde hazirlanan Poyrazin Kizlari, sezon öncesi Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’i ziyaret etti. Ziyarette Antrenör Merve Yilmaz ile Büyüksehir Belediyespor Kulübü Baskani Gökhan Dinçer’in de katildigi ziyarette sporcularla sohbet eden Baskan Aktas, yeni sezon için basari dileginde bulundu.

Süper Lig’de daha güzel basarilara imza atmayi amaçladiklarini belirten Baskan Aktas, “20 civarinda sporcumuzun milli takimlarin fakli kategorilerine çagiriliyor olmasi bizim aslinda ne kadar büyük bir basariya imza attigimizin bir göstergesi. Birçogu Mudanya’da yetisen evlatlarimizin basarilari gipta edilecek sekilde. Bu sene artik Süper Lig’deyiz. Aramiza iki yabanci sporcumuz da katildi.

Onlarin da katkilariyla insallah daha iyi seylere imza atacagiz. Poyrazin Kizlari Kadin Hentbol Takimi nasip olursa 26 Agustos’ta baslayacak Süper Lig’de ilk maçinda Eskisehir’de Anadolu Üniversitesi ile karsilasacak. Ben güzel basarilara imza atacagimiza inaniyorum. Bu heyecani yasamaya bütün Bursali sporseverleri davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA