Trabzonspor'un 56. Kurulus Yil Dönümü Istanbul'da Kutlandi

Trabzonspor Kulübü ve Gurbetçi Gençler tarafindan Istanbul’da düzenlenen etkinlikle, bordo-mavili kulübün 56. kurulus yil dönümü kutlandi. Düzenlenen etkinlikte konusan Trabzonspor Baskani Ertugrul Dogan, “Burada taraftarlarimizla olmanin anlami çok büyük” dedi.

Trabzonspor’un 56. kurulus yil dönümü Istanbul Sütlüce Nuri Killigil Parki’nda düzenlenen etkinlikle kutlandi. Gurbetçi Gençler taraftar grubu tarafindan yapilan organizasyona çok sayida Trabzonspor taraftari katildi.

Havanin kararmasiyla birlikte sahile siralanan taraftarlar, mesaleleri yakarak kutlamalarda bulundu. Trabzonspor Kulübü Baskani Ertugrul Dogan da tekne ile geldigi alanda ilk mesaleyi atesleyen isim oldu.

“Burada taraftarlarimizla olmanin anlami çok büyük”

Etkinlik öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Ertugrul Dogan, “Arkadaslarimiza çok tesekkür ederiz. Yillardir ayni organizasyonu çok güzel yapiyorlar. Bu yil da yine taraftarlarimiz sag olsunlar gelmisler. Burada taraftarlarimizla olmanin anlami çok büyük. Manevi tarafi tarif edilemez seviyede. Insallah Trabzonspor camiasi önümüzdeki günlerde çok önemli mutluluklar, basarilar görecek” dedi.



“Stat sponsorlugu anlasmamizi Pazartesi ya da Sali günü açiklayacagiz”

Stat sponsorlugu anlasmasini ilerleyen günlerde açiklayacaklarini belirten Baskan Dogan, “Çok önemli bir stat sponsorlugu anlasmamizi pazartesi ya da sali günü açiklayacagiz. Stat sponsorlugu, maddi anlamda kulübümüzü çok rahatlatacak bir gelisme. Aylardir ugrasiyorduk. Tabii her seyin dogru zamanda olmasi gerekiyor. Bizim Istanbul kulüpleri gibi devletimizden aldigimiz arazilerimiz yok. Trabzonspor’un elinde olan kaynaklar belli. Bu kaynaklari en iyi sekilde degerlendirmek zorundayiz. Biz, bulundugumuz pozisyon itibariyle Trabzonspor’un tüm çikarlarini düsünmek zorundayiz. Ben de isterim bir an önce her sey hallolsun, bir an önce her sey güzel olsun ama dogru zamanda dogru hamleyle bunlari yapmak gerekiyor. Ben de bu hamleyi çok dogru zamanda, çok dogru sekilde yaptigima inaniyorum” ifadelerini kullandi.

Ihtiyaç duyulan mevkiilere transferlerin yapilacagini vurgulayan Dogan, “Transfer konusunda da sürekli soru geliyor. Ben taraftarlarimizi anliyorum, haklilar ama su anda bulundugumuz durum ortada. Zaman vermek istemiyorum ama gereken transferleri yapacagiz. Trabzonspor olarak lige hazir sekilde girecegimize inaniyorum. Hocamizin bizden istedigi transferler oldugu dogrudur. En yakin zamanda bunlari gerçeklestirecegiz” diye konustu.



“Trabzonspor, ekonomik anlamda sikintili günler geçiriyor”

Camia olarak birlik olmalari gerektiginin altini çizen Ertugrul Dogan, “Biz içerde birlik olmadigimiz müddetçe rakiplerimizle mücadele etme sansimiz yok. Çünkü maddi imkanlari fazla onlara bazi olanaklar sunuluyor bize sunulmuyor. Tüm bunlarin oldugu yerde bizim camia olarak bütün olmamiz gerekiyor. Trabzonspor, ekonomik anlamda sikintili günler geçiriyor. Sadece Trabzonspor degil, Türk futbolu geçiriyor. Bu yüzden ben dogru zamanda dogru hamleleri yapmak zorundayim. Bu dikkatimiz sayesinde çok daha farkli rakamlarla bir sponsorluk anlasmasi imzaliyoruz. Simdiden kulübümüze hayirli olsun” açiklamasini yapti.

“Cuma günü taraftarlarimizin tribünleri doldurmasi lazim”

Cuma günü Antalyaspor’la oynayacaklari Trendyol Süper Lig’in açilis karsilasmasinda bordo-mavili taraftarlardan tribünleri doldurmalarini isteyen Baskan Dogan, “Cuma günü taraftarlarimizin tribünleri doldurmasi lazim. Bizim yönetimimiz için degil, bordo-mavili forma için doldurmasi lazim. Ben sahsim adina bir sey istemiyorum. Camiamiza sahip çikilsin, sehre sahip çikilsin, takima sahip çikilsin. Biz elimizden gelen ne varsa fazlasiyla yapmaya çalisiyoruz. Trabzonspor yönetimi 4 ayda 70 milyon Euro’yu bulan karsiliksiz sponsorlugu kasaya soktu. Taraftarlarimiz bize güvensin. Trabzonspor’un hem ekonomisini yönetilebilir hale getirecegiz hem de zirvede olacagiz. Trabzonspor ekonomiyi düzeltmeden yarisamaz, yarisirsa da birilerinin parasiyla yarisir. Bizim ekonomiyi düzeltmekten baska çaremiz yok. Üzerinde çalistigimiz çok önemli üç projemiz var. Bu projelerimizin hepsini teker teker hayata geçirecegiz. Taraftarlarimizin bize güvenmesi lazim. Bundan sonraki tüm maçlarda tribünleri doldurmamiz lazim. Oyuncularimiza, hocamiza sahip çikmamiz gerekiyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA