Spora Tesvik Ediyorlar

Dünya Düzce Günlerinde, Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü nezdinde farkli spor dallarinda düzenlenen aktiviteler gençlerle bulusturulurken, Çocuk Üniversitesi ise kurdugu stantta miniklere özel etkinlikler düzenliyor.

Dünya Düzce Günleri, her yas grubuna hitap edecek etkinlikleri Düzcelilerle bulusturmaya ve renkli ve eglenceli bir etkinlikle bulusturmaya devam ediyor. Anitpark meydaninda düzenlenen etkinlikler de çocuk genç, kadin erkek her kesime hitap edecek aktiviteler gerçeklestiriliyor.

Gündüz etkinlikleri hava durumunu da göz önünde bulundurarak hareket eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü, gençlerin spora yönelmesi ve tesvik edilmesi noktasinda düzenledigi turnuvalarla gençleri bulusturuyor.

Anitpark Meydanindan baslayarak Millet Bahçesinin bir bölümüne kadar Düzce Belediyesi Spor Akademisi tarafindan kurulan basketbol potasi, alanda gençlerin eglence ve spor kaynagi oldu. Konserler öncesinde tek pota basketbol müsabakasi yapan gençler, Spor Akademisi’nin düzenledigi 3’ük yarismasinda kendilerini sinadi. Onlarca genç 3’lük atmak için birbiriyle yaristi.

Belirlenen takvim çerçevesinde etkinliklerin baslamasindan önce takimlarini kurarak basvurularini yapan ekipler Futbol (4x4), Basketbol (3x3), Voleybol (2x2), Oryantiring, Badminton, VR, Taç Tenis, Cornhole ve Bocce branslarinda kiyasiya rekabet etti. Gençler, siki rekabet içerisinde eglenceli ve keyifli zaman geçirmelerinin yani sira çesitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Öten yandan, Kültür Isleri Müdürlügüne bagli olarak çalismalarini sürdüren Çocuk üniversitesi ise etkinlik alaninda kurdugu stant ile Baski Boyama, Mandala Boyama, Tas Boyama, Yüz Boyama, Balon Katlama, Dövme Etkinlikleri ile miniklerin eglenceli zaman geçirmelerini sagladi.

Kaynak: İHA