Sahinbey Ampute Sampiyon Kadroyu Koruyor

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, yeni sezon öncesi iç transferde 2 isme imza attirdi.

Önümüzde ki sezon da hedefini sampiyonluk olarak belirleyen Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz Ampute Futbol Takimi iç transferde Kaleci Mert Yildiz ve Orta Saha Oyuncusu Ibrahim Halil Esen ile sözlesme yeniledi.

Oyuncularimiza güveniyorum

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Cuma Güzel, iki oyuncuyla da sözlesme imzaladiklari için mutlu olduklarini ifade ederek, “Öncellikle her iki oyuncumuza da hayirli olsun. Her iki oyuncumuzda sampiyon kadromuzun en önemli parçalari. Yeniden bizlerle olduklari ve takimimizda olduklari için mutluyum. Yeni sezonda da hedefimiz her sezon oldugu gibi sampiyonluk. Bu anlamda teknik ekibimizle yaptigimiz görüsmeler çerçevesinde transfer çalismalarimizi sürdürmeye devam edecegiz” dedi.

Kulüpte kaldigimiz için mutluyuz

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile sözlesme yenileyen Kaleci Mert Yildiz ve Orta Saha Oyuncusu Ibrahim Halil Esen takimda kaldiklari için mutlu olduklarini ifade ederek “Yeniden Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’ne imza attik. Her iki taraf içinde hayirli olsun. Yeni sezonda çok çalisarak takimiza sampiyonluk kazandirmak istiyoruz. Bu yolda bizlerin her zaman yaninda olan Fahri Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na ve Kulüp Baskanimiz Cuma Güzel’e tesekkür ederiz” diye konustular.

Kaynak: İHA