PAÜ Ögretim Üyesine, Dünya Üniversite Oyunlarinda Uluslararasi Görev

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Ögretim Üyesi Dr. Yeliz Ilgar Dogan, Çin’in Chengdu kentinde düzenlenen FISU Dünya Üniversite Oyunlari Kadinlar Artistik Cimnastik bransinda Uluslararasi hakem olarak Türkiye’yi temsil ediyor.



Geçtigimiz yillarda düzenlenen uluslararasi yarismalarda hakem olarak görev alan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Ögretim Üyesi Dr. Yeliz Ilgar Dogan, Çin’in Chengdu kentinde bu yil 31.si düzenlenen FISU Dünya Üniversite Yaz Oyunlari, Kadinlar Artistik Cimnastik bransinda Uluslararasi Hakem olarak ülkemizi temsil ediyor. Oyunlarda 113 ülke ve bölgeden yaklasik 6 bin 500 sporcu, altin madalya için mücadele verirken, Türkiye’den erkeklerde 5, kadinlarda ise 2 sporcu yer aliyor.

Konu ile ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, PAÜ Ögretim Üyesi Dr. Yeliz Ilgar Dogan’a ve milli takim sporcularimiza sampiyonada basarilar dilerken, PAÜ’lü ögretim üyelerinin gerek bilim gerek sanat gerekse spor gibi farkli alanlarda, uluslararasi platformlarda, Pamukkale Üniversitesi’ni en iyi sekilde temsil ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA