Patrick Kluivert Açiklamasi 'Takimimiz Muazzam Bir Mücadele Verdi'

Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Çalistigimiz yerlerden de gol atabilmek gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Takimimiz muazzam bir mücadele verdi” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ikinci maçinda Y. Adana Demirspor evinde CFR Cluj’u 2-1 maglup ederek adini bir üst tura yazdirdi.

Maç sonu basin toplantisinda konusan Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Hatta topu çevirerek hizli bir sekilde rakibin arkasina da sarkmaya çalistik. Sonrasinda onlar da uzun toplarla biraz tehlikeli olmaya çalistilar ama biz tabii ki de nötralize etmekte hiç sikinti yasamadik. Sonrasinda kornerden güzel bir gol attik. Çalistigimiz yerlerden de gol atabilmek gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Ilk yariyi 1-0 bitirmek de tabii ki de her zaman mutluluk verici” diye konustu.

Kluivert, rakip kalecinden gelen uzun top sonrasi stoperin hatasiyla olusan penaltiyla rakibin 1-1 beraberligi yakaladigini ve kendilerinin 10 kisi kaldiklarini animsatti.

Takimiyla çok fazlasiyla gurur duydugunu belirten Kluivert, sunlari söyledi:

"Çünkü 10 kisi kaliyorsunuz. 11’e karsi 10 kisi mücadele veriyorsunuz ve rakibiniz hiçbir sekilde size saldiramiyor. Bu, bizim ofansif oyuncularimizdan korktuklari anlamina geliyor. Baktiginizda bizim yapimiz bozulmadigi için de sonrasinda oynarken de hiçbir sekilde maçi rakibe tam anlamiyla vermedik. Ama tabii ki de bu gurur verici. Çünkü muazzam bir mücadele verdi takim."

Kaynak: İHA