Klasik Yay Erkek Takimi Dünya Ikincisi

Açik Hava Okçuluk Dünya Sampiyonasi’nda Türkiye, Dünya ikincisi oldu.

Berlin’de devam eden Açik Hava Okçuluk Dünya Sampiyonasi’nda Mete Gazoz, Berkim Tümer ve Abdullah Yildirmis’tan olusan klasik yay erkek takimi finalde Kore’ye maglup oldu ve gümüs madalyanin sahibi oldu. Milliler bu sonuçla 2024 Paris Olimpiyat Oyunlari kotasi elde etti.

Bakan Askin Bak’tan tebrik mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Osman Askin Bak, Almanya’da düzenlenen Dünya Okçuluk Sampiyonasi’nda gümüs madalya kazanarak, 2024 Paris Olimpiyat Oyunlari kotasi elde eden Mete Gazoz, Ulas Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yildirmis’tan olusan Klasik Yay Erkek Milli Takimi için tebrik mesaji yayimladi.

Bakan Dr. Osman Askin Bak, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Almanya’da düzenlenen Dünya Okçuluk Sampiyonasi’nda gümüs madalya kazanarak, 2024 Paris Olimpiyat Oyunlari kotasi elde eden Mete Gazoz, Ulas Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yildirmis’tan olusan Klasik Yay Erkek Milli Takimini yürekten kutluyorum. Milli Okçularimizin basarisinda emegi olanlara ülkem ve sahsim adina tesekkür ediyor, Klasik Yay Erkek Milli Takimimiza ülkemizi temsil edecekleri 2024 Paris Olimpiyat Oyunlari’nda basarilar diliyorum.”

Kaynak: İHA