Hüseyin Eroglu Açiklamasi '4-5 Oyuncuyu Kadromuza Katmak Istiyoruz'

5 transfer daha yapmak istediklerini söyledi.

Samsunspor, geçirdigi 2 kampin ardindan Süper Lig hazirliklarina Nuri Asan Tesisleri’nde yaptigi antrenmanlar ile hazirlaniyor. Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, bugün yapilan aksam antrenmani sonrasinda basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Kamp sürecini ve takimin son durumunu degerlendiren Hüseyin Eroglu, “Kamplar bizim için iyi geçti. Tabii süreç lige en iyi sekilde hazirlanmak. Fiziksel, taktiksel, oyun felsefesini yerlestirmeli yogun bir periyottan geçtik. Tabii bu süreçte hazirlik maçlari oynadik. Takimin eksigini, fazlasini görme anlaminda önemliydi. Birtakim transferler oldu. Süre kisa oldugu için onlari adapte etmek fiziksel anlamda, taktiksel anlamda hazirlamak biraz yogunluk gerektiriyordu. Bunlari yapmaya çalistik. Önümüzdeki hafta maç haftasi. Belki oyuncu gelis gidisleri devam edecek. Çünkü eylül ayina kadar devam eden bir transfer süreci var. Biz de çalistigimiz oyuncu grubuyla çok verimli ortamda çalistik. Dogru yaparak da oyunculari belirli bir seviyeye getirmeye çalistik. Insallah yillar sonra, Sivasspor ile biten Süper Lig serüvenini bundan sonraki süreçte güzel bir sekilde devam eder” dedi.



“Hedefimiz Sivasspor’dan puan ya da puanlar almak”

Ligin ilk haftasi oynayacaklari Sivasspor maçini da degerlendiren Teknik Direktör Eroglu, “Sadece Sivasspor degil tüm maçlari kazanip, puan ile dönmek istiyoruz. Çünkü tüm puanlar burada çok önemli. Sivasspor da hazirlik maçi sürecini iyi geçirdi. Geçen seneden kalan oyunculari var. 3 yildir Avrupa’ya oynayan takim. Ama sadece Sivaspor degil, tüm takimlarin gücü var. Biz de bu gücü bildigimiz için de en iyi sekilde hazirlanmak zorundayiz. Hedefimiz Sivas’tan puan ve puanlarla dönmek” diye konustu.



“4-5 oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz”

Transfer çalismalari hakkinda da bilgi veren Eroglu, “Aramiza katilan oyuncularimiz var. Ama bundan sonraki süreçte de 4-5 oyuncuyu aramiza katmayi düsünüyoruz. Daha öncede söyledigim gibi ön bölgeye takviye yapmak istiyoruz. Çünkü skor, almak, gol atmak, ligin kolektifine uygun oyuncular istiyoruz. Bu talebimizi de baskanimiza belirttik. Baskanimiz bizden daha çok istiyor transferi. Sürecin olumlu olacagini düsünüyorum. Eylül ayina kadar 4 maç oynanacak. Elimizdeki kadroyu en iyi sekilde sahaya kazanmak için sürecegiz” seklinde konustu.

Taraftarlara da mesaj veren Eroglu, “Taraftarlarimiza çok ihtiyacimiz var. Onlarin destegine gerek statta, gerek sosyal medyada olsun agir sözlerden ziyade daha moral motivasyonu yükselten yapici sözler olsun. Çünkü biz taraftar ile güçlüyüz. Bunu kirilma maçlarindan biri olan Pendik maçinda gördük. Taraftarin takima verecegi, destek, moral motivasyon bizim için çok degerli. Ne olursa olsun desteklesinler ki, belki birkaç maç sonra hem kadro, hem fiziksel, taktiksel tam iyi bir takim haline gelecegiz. Ama bu süreçte onlara çok ihtiyacimiz var. Süper Lig’e biz özlem var. Burada da stadi doldurup, takima destek vereceklerini inaniyorum. Onlari her maça davet etmek istiyorum. Biz sahada onlarin istedigi, kazanmak için oyuncularla birlikte her seyini ortaya koyan o mücadeleyi veren bir takim kimliginde oynayacagiz ve taraftarimizin da destegi bizim için çok önemli” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA