Hazirlik Maçi Açiklamasi Sivasspor Açiklamasi 2- Kayserispor Açiklamasi 2

Sivasspor, 2023-24 sezonu öncesi kamp çalismalari kapsaminda Kayserispor ile oynadigi hazirlik maçindan 2-2 beraberlikle ayrildi.

Yeni sezon hazirlarina Sivas’ta devam eden Sivasspor hazirlik maçinda Kayserispor ile karsilasti. 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan mücadeleden Sivasspor 2-2 beraberlikle ayrildi.

Mücadeleyi hakem Bekir Dogan yönetirken, yardimciliklarini ise Okan Tasköprü ve Emre Bayraktar yapti. Burak Yücetagise dördün hakem olarak görev yapti.

Teknik Direktör Servet Çetin maça; Ali Sasal Vural, Alaaddin Okumus, Caner Osmanpasa, Samba Camara, Ugur Çiftçi, Yunus Emre Konak, Hakan Arslan, Samuel Saiz, Emrah Bassan, Ahmed Musa, Clinton N’jie 11’iyle basladi.

Yedeklerde; Emre Satilmis, Murat Paluli, Ziya Erdal, Özkan Yigiter, Mehmet Albayrak, Keita, Abdulkadir Parmak, Armin Derlek, Charis Charisis, Kaan Okumus, Eren Kaya, Mert Dursun, Gerson Rodrigues, Emre Gökay.

Yigidolar’in gollerini 27. dakikada Yunus Emre Konak ve 73. dakikada Clinton N’jie atarken, Kayserispor’un gollerini ise 25. dakikada Mame Thiam ve 77. dakikada Gökhan Sazdagi kaydetti.

Kaynak: İHA