Derik'ten Besiktas'a Uzanan Basari

Derik 47 Spor Kulübü’nde forma giyen 12 yasindaki hücum oyuncusu Seyhmus Meyveci, sergiledigi performans ile Besiktas’a transfer olarak büyük bir basariya imza atti.

Derik 47 Spor Kulübü’nde oynadigi futbol ile Türkiye’nin güzide takimlarindan Besiktas’in Futbol Akademisi Gençlik Gelisim Teknik Sorumlusu Mehmet Eksi ile Futbol Akademisi Izleme Birimi Sorumlularindan Haluk Çakar ve Haluk Duranoglu’nun dikkatini çeken 2011 dogumlu hücum oyuncusu Seyhmus Meyveci, Besiktas Futbol Akademisine transfer oldu.

Derik 47 Spor Teknik Direktörü Can Palamut, hem Mardin hem Türk futbolu adina Seyhmus Meyveci’yi Besiktas’a kazandirdiklari için büyük bir mutluluk yasadiklarini söyledi.

Güneydogu Anadolu Bölgesinde ilk defa 12 yasinda bir futbolcunun Besiktas Futbol Akademisine transfer oldugunu belirten Palamut, “Derik’te 5 yildan beri altyapiya verdigimiz emegin karsiligini almaya basladik. Daha önce Rizespor, Bandirmaspor, Kastamonuspor, Sanliurfaspor ve Eskisehirspor’a transfer olan futbolcularimiz olmustu. Ilk defa 12 yasinda bir futbolumuzun ülkemizin en büyük kulüplerinden biri olan Besiktas’a transfer olmasi bizim için gurur kaynagi oldu” dedi.

Besiktas U-13 Takiminda forma giyecek olan Seyhmus Meyveci ise, Besiktas formasini giyecek olmaktan büyük mutluluk duydugunu belirterek, “Besiktas’a gelmemde emegi olan Futbol Akademisi Gençlik Gelisim Teknik Sorumlumuz Mehmet Eksi ile Futbol Akademi Izleme Birimi Sorumlumuz Haluk Çakar ve Haluk Duranoglu basta olmak üzere herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA