DEPSAS Enerji Erkek Voleybol Takimi 1. Lig'e Yükseldi

DEPSAS Enerji Spor Kulübü, farkli branslardaki sporculariyla basarilarina yenilerini ekliyor. Kulübün erkekler 2. Lig 6. Grup’ta mücadele eden voleybol takimi, gösterdigi yüksek performans sayesinde 1. Lig’e yükseldi.

Mardin’de gerçeklestirilen Türkiye Kick Boks Sampiyonasi’nda ise kulübün sporcularindan Muhammed Bilal Okay gençler kategorisinde sampiyon oldu. Öte yandan Samsun’da düzenlenen Atesli Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Kupasi’nda gençler kategorisinde Fahrettin Can Al Türkiye Sampiyonu olurken, yildizlar kategorisinde Zeynep Kiliç ve küçükler kategorisinde yarisan Bade Nil Ilhan birincilik madalyasi kazandi.

Kulübün kick boks bransindaki sporcularindan Muhammed Bilal Okay ise Mardin’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Sampiyonasi’nda gençler kategorisinde sampiyon oldu. Ayni turnuvada Yakut Yilmaz gençler kategorisinde ve Kutalmis Çiftcioglu büyükler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü ünvanlarini kazandi. Sezon boyunca forma terleten sporcularin gösterdigi üstün basari, kulübün çesitli spor dallarinda sporcularin kabiliyetlerini arttiran bir merkez olduguna dikkat çekti.

Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen Atesli Silahlar 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Kupasi’nda da üstün basarilara imza atarak kupadan üç sampiyon ile döndü. Gençler kategorisinde Fahrettin Can Al’in, Türkiye sampiyonu oldugu turnuvada Bade Nil Ilhan ise küçükler kategorisinde birincilik elde etti. Turnuvada yildizlar kategorisinde yarisan Zeynep Kiliç da birincilik madalyasini kazanan isim oldu.

“Sporcularimizin basarilari ile gururlaniyoruz”

Ligde ve sampiyonalarda üstün basari gösteren sporcular hakkinda konusan DEPSAS Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, “Her yas grubundan sporcularimizin gösterdikleri yüksek performans sonucunda kazandiklari basarilariyla gururlaniyoruz. Faaliyet gösterdigimiz illerde, spora gösterilen ilginin daha da artmasi için her geçen gün daha fazla çaba gösteriyoruz. Bu dogrultuda kulübümüzün elde ettigi basarilarin katlanarak artmasi için desteklerimizi sürdürecegiz. DEPSAS Enerji Spor Kulübü Basantrenörü Mehmet Ipek’i ve kiymetli sporcularimizi kutluyorum. Bilhassa sampiyon voleybol takimimiza 1. Lig’de basarilar diliyorum” dedi.



Disiplin ve uyum, basariyi getirdi

Sporcularinin basarilarini degerlendiren Basantrenör Mehmet Ipek ise, “Öncelikle antrenörlerinin de emekleriyle çok çalisarak önemli basarilara imza atan sporcularimizi yürekten kutluyorum. Sporcularimiz katilmis olduklari müsabakalarda üstün basari göstererek çalismalarinin karsiliklarini aldi. Sampiyon olarak 1. Lig’e yükselen voleybol takimimiz, disiplin ve uyum içinde hareket eden yetenekli sporculardan olusuyor. Sporcularimiz Muhammed Bilal Okay ve Yakut Yilmaz ülkemizi Balkan Sampiyonasi’nda temsil edecek, onlara simdiden basarilar diliyorum. Kulübümüzü gerek ulusal gerek uluslararasi alanda en iyi sekilde temsil etmeyi hedefliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA