Brayan Riascos Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, Rusya Ligi takimlarindan Metalist Kharkiv’de forma giyen Kolombiyali forvet oyuncusu Brayan Riascos’u satin alma opsiyonlu kiralik olarak kadrosuna katti.

Trendyol Süper Lig takimlarindan Gaziantep Futbol Kulübü, forvet hattina takviye yapti. Gaziantep ekibi, Rusya Ligi takimlarindan Metalist Kharkiv’de forma giyen Kolombiyali forvet oyuncusu Brayan Riascos’u satin alma opsiyonlu kiralik olarak kadrosuna katti. Kariyerinde 218 resmi maça çikan 29 yasindaki Riascos, 55 gol, 27 asistlik basari gösterdi.

Transfer ile ilgili Gaziantep FK’dan yapilan açiklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, Rusya Ligi takimlarindan Metalist Kharkiv’de forma giyen Brayan Riascos’un geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlasmaya varmistir. Yapilan anlasmaya göre basarili hücum futbolcusu Riascos, satin alma opsiyonuyla birlikte bir yil kiralik olarak takimimizda forma giyecektir. Yeni transferimiz Brayan Riascos, Kulüp Baskanimiz Memik Yilmaz’in da katildigi imza töreniyle birlikte resmi sözlesmeye imza atti. Brayan Riascos’a kulübümüze hos geldin diyor, armamiz altinda üstün basarilar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA