Onur Bulut Açiklamasi 'Böyle Devam Etmemiz Gerekiyor'

UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu’nda Dinamo Kiev’i eleyerek gruplara kalan Besiktas’ta basarili futbolcu Onur Bulut, “Gruplara girmek istedik, basardik. Gruplarda da ayni performansla, hele bugünkü performansla, 90 dakika iyi konsantre olan bir takimdik. Böyle devam etmemiz gerekiyor” dedi.

Besiktas, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ikinci maçinda sahasinda Dinamo Kiev’i 1-0 maglup ederek gruplara kalmaya hak kazandi. Mücadelenin ardindan siyah-beyazlilarin 29 yasindaki futbolcusu Onur Bulut, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Bulut, “Maça iyi basladik. Pek pozisyon vermedik. Kontrol bizdeydi. Bugün 90 dakika herkes iyi bir maç çikardi, çok iyi konsantre olduk. Antrenmanda çalistiklarimiz, her sey maçta da istedigimiz gibi gitti. Iyi bir galibiyet oldu” ifadelerini kullandi.

“Allah’a sükür su an her sey gayet iyi gidiyor”

Farkli mevkilerde oynadiginin hatirlatilmasi üzerine Onur, “Nerede görev verilirse orada en iyi sekilde görevimi yapmaya çalisiyorum. Allah’a sükür su an her sey gayet iyi gidiyor. Bu da tabii ki takim arkadaslarima da bagli. Herkes mücadele ediyor. Herkes iyi performans gösterdiginde otomatikman herkesin degeri takimda daha da artiyor” seklinde konustu.



“Takimin kalitesi belli oluyor”

Takim olarak Konferans Ligi’ndeki hedeflerine iliskin ise Onur Bulut, “Buraya 6’da 6’yla geldik. Ön elemelerde, play-off’ta her maçi kazanarak geldik. Takimin kalitesi burada belli oluyor. Gruplara girmek istedik, basardik. Gruplarda da ayni performansla, hele bugünkü performansla, 90 dakika iyi konsantre olan bir takimdik. Böyle devam etmemiz gerekiyor” diye konustu.

Onur, son olarak da Trendyol Süper Lig’in 4. haftasinda 3 Eylül Pazar günü sahalarinda oynayacaklari Sivasspor maçindan da 3 puan alarak basarili gidisatlarini sürdürmek istediklerini belirtti.

Kaynak: İHA