Baskan Özlü Düzcespor'un Yeni Stadini Inceledi

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Siralik bölgesinde yapimi tamamlanan ve bu hafta sonu Düzcespor’un ilk maçina ev sahipligi yapacak olan Sehir Stadyumunda bir araya geldigi futbolculara destek mesaji verdi.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Düzcespor’un maçlarina ev sahipligi yapacak olan sehir stadyumunu ziyaret etti. Düzcespor’un yeni sezonda maçlarini oynayacagi yeni stadyumda incelemelerde bulunan Baskan Özlü, soyunma odalarindan hakem odalarina, hizmet verecek büfe alanlarindan tuvaletlere, tribünlerden yönetim odalarina kadar tüm alanlari detayli sekilde inceleyerek, son durum hakkinda bilgi aldi.

Ardindan yeni stadyumda antrenman yapan futbolcularla bir araya gelen Baskan Faruk Özlü, içinde bulunduklari güney spor kampusu basta olmak üzere içerisinde Düzcespor’un ana stadyumunun da bulunacagi sekilde ile kazandirilacak olan güney spor kampusu hakkinda kisa bilgilendirme de bulundu.

“Ana stat yapilincaya kadar maçlarimizi burada oynayacagiz” diyerek futbolculara seslenen Faruk Özlü, “Bu stat TFF tarafindan da onaylandi. 1.lig takimlari da burada maç yapabilecek sekilde onaylandi. Düzce’mize hayirli olsun. Sizlerden performans, basari bekliyoruz. Görevde oldugum süre içerisinde hep arkanizda olacagim. Sizden bir tek ricam var yenilmeyin. Çünkü ben yenilmeyi hiç sevmem” seklinde konustu.

Baskan Özlü ve beraberindeki heyet daha sonra futbolcularla hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: İHA