Osmangazi Belediyespor, Süper Lig'de

Konya’da düzenlenen Atletizm Spor Toto 1. Lig Final Müsabakalari’nda 141 puanla sampiyon olan Osmangazi Belediyespor, Süper Lig’e yükseldi.

Hizmete sundugu dünya standartlarinda spor tesislerinde birçok dünya, Avrupa ve Türkiye sampiyonu yetistiren Osmangazi Belediyesi, bu basarilarina bir yenisi daha ekledi. Atletizm Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Osmangazi Belediyespor, Konya’da düzenlenen Atletizm Spor Toto 1. Lig Final Müsabakalari’nda 9 kategoride 8 takimla yarisip toplamda 141 puan toplayarak sampiyon olmayi basardi. Osmangazi Belediyespor Kulübü sporculari 100, 400, 1500 ve 5000 metre kosu, 110 metre engelli kosu, uzun ve yüksek atlama, cirit atma ve 4x100 metre kategorilerinde yarisarak toplamda 141 puan topladi. Topladigi bu puanla sampiyon olan Osmangazi Belediye Spor, önümüzdeki sezon Turkcell Süper Lig’de Fenerbahçe, Galatasaray, Besiktas takimlariyla mücadele edecek.

Sporun ve sporcunun her zaman yaninda olduklarini ifade eden Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, yatirimlarin meyvesini almaya basladiklarini belirterek, "Osmangazi Belediyespor Atletizm Takimimiz, Konya’da düzenlenen Atletizm Spor Toto 1. Lig Final Müsabakalarinda önemli bir basari elde ederek sampiyon oldu. Ben sampiyon takimimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki yil Süper Lig’de de basarili olacaklarina inaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA