Nilüfer Belediyesi GESK'ten Satrançta 3 Madalya

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK), Denizli’de düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Satranç Sampiyonasi’ni basariyla tamamladi. Nilüfer Belediyesi GESK, sampiyonada 1 altin ve 2 bronz madalya kazanarak, geçen yilki basarisini yineledi.

Denizli’de gerçeklestirilen Görme Engelliler Türkiye Satranç Sampiyonasi’nda mücadele eden Nilüfer Belediyesi GESK, basarisiyla adindan söz ettirdi. Nilüfer Belediyesi GESK sporculari Furkan Deymez, Oguzhan Sevim ve Muhammet Balci, sampiyonayi dereceyle bitirdi. B kategorisinde mücadele eden Nilüfer Belediyesi GESK sporcusu Furkan Deymez, rakiplerini yenerek altin madalyanin sahibi olurken, Oguzhan Sevim Gençler kategorisinde, Muhammet Balci da A kategorisinde üçüncülük sevinci yasadi.

Basari tablosuyla gurur duyduklarini belirten Nilüfer Belediyesi GESK Yönetim Kurulu Baskani Ali Genç, "Özveriyle sampiyonaya hazirlanan sporcularimiz bu yil da hem Nilüfer’e hem de Bursa’ya büyük sevinç yasatti. Bu tabloda Muhammet Balci’nin aldigi derece sayesinde Milli takima seçilmesi de, bizim için ayri bir gurur kaynagi oldu. Her birini yürekten tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Basarilarinizin en büyük destekçisi Nilüfer Belediye Baskanimiz Turgay Erdem’e ayrica tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA