Galatasaray'da 3 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde ile oynadiklarini ilk karsilasmanin 11’ine göre rövans mücadelesinde 3 degisiklik yapti.

UEFA Sampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövansinda Galatasaray evinde Norveç ekibi Molde ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son olarak deplasmanda oynadiklari Molde maçinin 11’ine göre 3 degisiklik yapti. Buruk; Berkan Kutlu, Sergio Oliveira ve transfer olan Yunus Akgün’ün yerine kirmizi kart cezasi biten Lucas Torreira, Kerem Demirbay ve Tete’ye görev verdi.

Tete ve Kerem Demirbay ilk kez 11’de

Galatasaray’in yeni transferlerinden Tete ile Kerem Demirbay, Molde karsisinda 11’de basladi.

Iki futbolcu, sari-kirmizili forma ile ilk kez 11’de görev aldi. Kerem daha önce 3 maçta oynarken, Tete ise 1 müsabakada forma giydi.

Fredrik Midtsjö kadroda yok

Galatasaray’in Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö, Molde ile oynanan rövans maçinin kadrosunda yer almadi. Midtsjö, Norveç’te oynanan ilk karsilasmada son dakikalarda galibiyet golünü kaydetmisti. 30 yasindaki futbolcu sari-kirmizililar ile bu sezon 3 resmi maçta görev aldi.

Galatasaray, Molde maçina; Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci, Angelino, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Dries Mertens, Kerem Aktürkoglu ve Mauro Icardi 11’i ile çikti.

Yedeklerde ise Günay Güvenç, Leo Dubois, Halil Dervisoglu, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira, Emin Bayram, Baris Alper Yilmaz, Özgür Baran Aksaka, Kazimcan Karatas, Ali Turap Bülbül ve Cedric Bakambu bekledi.

4 yil sonra iç sahada Sampiyonlar Ligi müzigi

Son olarak 2019 yilinda UEFA Sampiyonlar Ligi gruplarinda yer alan Galatasaray’da 4 yil sonra iç saha maçinda Sampiyonlar Ligi müzigi çaldi.

Taraftarlardan tam destek

Galatasaray’in iç saha maçlarinda takimlarini yalniz birakmayan sari-kirmizili taraftarlar, Molde maçinda da tribündeki yerini aldi. Hafta içi ve maç saatinin geç olmasina ragmen taraftarlar tribünleri doldurdu. Sari-kirmizili taraftarlar müsabaka öncesinde tezahüratlarla takimlarini maça hazirladi.

Kaynak: İHA