Volkan Demirel Açiklamasi '1 Puan Aldigimiz Için Sansliyiz'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Alanyaspor maçinin ardindan, "Alanyaspor’un kazanmasi gereken bir maçti diye düsünüyorum, 1 puan aldigimiz için sansliyiz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasinda Hatayspor, deplasmanda Alanyaspor ile golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Teknik Direktör Volkan Demirel açiklamalarda bulundu. Demirel, Alanyspor’u tebrik ederek, sansa bir puan aldiklarini ifade etti.

Maçta gösterilen sari kartlar konusuna da deginen Volkan Demirel, oyunda Alanyaspor’un yüzde 58’e 36 oraninda ikili mücadele üstünlügü olduguna dikkat çekerek, "Son dakikalardaki oyun sebebiyle maç biraz gerildi, Alanyaspor iyi oynadi, itiraz etmeleri normal ben de olsam ayni tepkiyi verirdim" açiklamasinda bulundu.

Kafasindaki oyun düzeninin bu olmadigini söyleyen Demirel, "Bu takimi biz kurduk, kafamdaki oyun, plan bu degil. Soyunma odasinda oyuncularima da söyledim, böyle hayal etmedim böyle planlamadim diye ama 1 puan aldigimiz için sansliyiz" diye konustu.

Kaynak: İHA