Ömer Erdogan Açiklamasi 'Gol Disinda Her Seyi Dogru Yaptik'

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Hatayspor maçinin ardindan takiminin oyunundan çok memnun oldugunu belirterek, "Oyun planimiz birebir uygulandi, tek eksigimiz goldü, biraz daha becerikli ve sansli olsaydik durum farkli bir skora dogru giderdi" dedi.

Maç sonrasi degerlendirmelerde bulunan Ömer Erdogan, Hatayspor’un daha çok 2. bölgede bekleyip kazandiklari toplarla hizli futbolcularla hücum yapacagini hesapladiklarini ve ona göre de oyun plani çalistiklarini belirterek, "Planimiz sahayi genisletebildigimiz kadar genisletip, aralara adam sokup topun bizde kalmasi ve bloklari kirip rakip ceza sahasina girip pozisyon bulmakti. Bunda da genelde basarili olduk sadece golümüz eksikti. Kati savunma yapan rakibe karsi pozisyonlar da elde ettik son vuruslarda biraz daha becerikli, sansli olsaydik, hatta golü erken bulup rakibi üzerimize çekmek ve farkli bir skor hesabimiz vardi. Oyun planimizda gol disinda her sey dogru yapildi" diye konustu.



"Transfer yapacagiz"

Sahalarinda bu kadar üstün oynadiklari oyunda sahadan galip ayrilmayi hakkettiklerini söyleyen Erdogan, "Kenardan yeteri kadar sut denemesi ceza sahasi içinde topla bulusmamiz oldu, sadece topu filelerle bulusturamadik. Insallah bundan sonraki maçlarda bunu telafi edecegiz" diye konustu.

Transfer çalismalarina da deginen Erdogan, "Aramiza bu son transfer döneminde katacagimiz futbolcularla, ofansif anlamda kadromuzu sayisal anlamda da biraz çogaltmamiz lazim. Oguz’un özellikle Rize’de cezali duruma düsmesinden sonra kulübede ofansif anlamda alternatif imkanimiz yoktu. Transfer piyasasi maalesef sikintili, çok kulüp ayni arayislari devam ettiriyor. Biz de sadece oyuncu almak için transfer yapmak istemiyoruz, katki saglayacak oyunculari aramiza katmak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA