Turgutluspor Yeni Sezon Hazirliklarina Devam Ediyor

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor, yeni sezon hazirliklari çerçevesinde Afyon’da yaptigi 2. Etap kampinda Fatsa Belediyespor ile hazirlik maçinda karsi karsiya geldi. Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetimindeki Turgutluspor, sahadan 1-0 maglup ayrildi.

Yeni sezon hazirliklarini Afyon’da yaptigi kamp ile sürdüren Turgutluspor, kamptaki son hazirlik maçinda Fatsa Belediyespor ile karsilasti. Kocatepe Spor Kompleksi’nde oynanan maçi Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Kulüp Baskani Gökhan Akin, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoglu, Baskan Yardimcisi Ercan Hizal ve Sportif Direktör Sadullah Erarslan tribünden izledi.

Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetimindeki Turgutluspor, müsabakanin her iki yarisinda da farkli on birler ise mücadele etti. Oldukça çekismeli geçen maç Fatsa Belediyespor’un 1-0 üstünlügü ile sona erdi.

Maç sonunda Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin ve Kulüp Baskani Gökhan Akin, oyunculari ortaya koyduklari oyundan dolayi tebrik etti. Turgutluspor yarin sabah yapacagi çalismanin ardindan Afyon kampini tamamlayip, 3 gün izine çikacak ve 31 Agustos’ta Turgutlu’daki tesislerde yapacagi çalisma ile yeni sezon hazirliklarina devam edecek.

Kaynak: İHA