Wouter Vrancken Açiklamasi 'Rövansta Sicakliklar Bizi Etkileyecektir'

KRC Genk Teknik Direktörü Wouter Vrancken, Y. Adana Demirspor maçi sonrasi, “Haftaya rövans maçinda sicakliklar bizi etkileyebilir. Adana’nin bu konuda avantaji var. Biz de buna ayak uydurmak durumundayiz” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçinda KRC Genk sahasinda Y. Adana Demirspor’u 2-1 maglup etti. Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan KRC Genk Teknik Direktörü Wouter Vrancken, “Aradan sonra performansimizda bir degisiklik oldu. Ilk yarida kötü, duragan oynadik. Ancak ikinci yari açildik. Rakibimiz de ikinci yari oyunumuza ayak uydurdu. Basta kötü bir oyun sergilemis olsalar da oyuncularim çok iyi mücadele ettiler” ifadelerini kullandi.

“Devre arasi durum analizi yaptik”

Adana Demirspor’a karsi zorlu bir rövans mücadelesine çikacaklarini anlatan Vrancken, “Önümüzdeki hafta için ben sansa inanmam. Iyi bir ekiple karsi karsiya olacagiz. Oyuncularimizla gurur duyuyorum. Onlari tebrik ettim. Top hakimiyeti çok iyiydi. Su anda yeterince iyi oynadigimiz anlar oldu, Ancak kivilcim her zaman ihtiyacimiz olan bir sey. Arada durum analizi yaptik ve aradan sonra oyuncularimiz oyunlarini düzelttiler. Bunu önümüzdeki hafta da yapacagimiza inaniyorum” diye konustu.



“Sicak hava bizi etkileyebilir”

Adana’daki sicak havadan çok etkileneceklerini vurgulayan KRC Genk Teknik Direktörü, daha sonra sunlari söyledi:

“Sicak hava bizi etkileyebilir. Adana’nin bu sekilde avantaji var. Biz de buna ayak uydurmak durumundayiz elbette.”

Kaynak: İHA