Patrick Kluivert Açiklamasi 'Hayal Kirikligina Ugradik'

Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, KRC Genk maçi sonrasi, hayal kirikligina ugradiklarini belirterek, Adana’daki maçi kazanacaklarini söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçinda Belçika ekibi KRC Genk ile karsilasan Y. Adana Demirspor maçi 2-1 kaybetti. Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, "Tabii ki de hayal kirikligina ugradigimiz bir maç oldu. Ilk yari da zor anlar yasadigimiz dakikalar vardi. 20. dakikada maça ortak olmaya basladik. Ilk yari sonrasi güzel bir gol attik. Sonrasinda saçma sapan fauller yüzünden 2 gol yedik. O gollerde markaj hatasi yaptik. Baktiginizda bir maçimiz daha var Adana’da. Keske su anda oynayabilsek o maçi. O maç ile alakali çok sabirsizim. Düzeltmemiz gereken hatalari düzeltip, o maçi elimizden gelen en iyi sekilde çevirecegiz" ifadelerini kullandi.

Bireysel hatalar yapildigini anlatan Kluivert, "Maçin gidisatiyla alakali öyle gözükse de o 2 hatadan kaynaklanan golleri yemememiz lazim. Maçiniza leke olarak yansiyabiliyor. 2 tane bireysel hatadan dolayi o sekilde maglup olduk. Gereken bütün analizleri yapacagiz ve Adana’da en iyi sonucu alabilmek için çalisacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA