Ferdi Kadioglu Açiklamasi 'Harika Bir Sov Oldu'

Fenerbahçe’nin basarili futbolcusu Ferdi Kadioglu, 5-1 kazandiklari Twente maçi sonrasi, “Sabirli oynadik, taraftarlarimiz da harikaydi. Harika bir sov oldugunu düsünüyorum” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçinda Fenerbahçe, sahasinda Hollanda temsilcisi Twente’yi 5-1 maglup etti. Mücadelenin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Ferdi Kadioglu, “Maçta 1-0 geriye düstükten sonra zor bir andi. Ne mutlu ki tekrardan 1-1’i yapabildik. O golü bulduktan sonra da maç tek tarafli bir maça döndü. Sabirli oynadik, taraftarlarimiz da harikaydi. Harika bir sov oldugunu düsünüyorum” diye konustu.



“Umarim Altay, orada çok basarili olur”

Ferdi Kadioglu, Ingiliz ekibi Manchester United ile prensip anlasmasina varan ve bugün oynanan maç öncesi sari-lacivertli taraftarlara veda eden Altay Bayindir ile ilgili görüslerini su sözlerle aktardi:

“Altay çok iyi bir kaleci ve ayni zamanda harika bir karakter. Onun için en iyisini diliyorum. Umarim orada çok basarili olur. Yeni kalecimize karsi da bir kere oynama firsati bulmustum, o maçta da çok fazla kurtaris yapmisti umarim ayni sekilde bize yardimci olur.”

“3-4 günde bir maç yapmak güzel”

Avrupa kupalari ve Süper Lig karsilasmalari ile sezona yogun maç trafigi ile giren Fenerbahçe’de her maçta görev alan Ferdi Kadioglu, bu durumla ilgili, “Tabii ki de her maç oynadigim için mutluyum. Kendimi fit hissediyorum. 3-4 günde bir maç yapmak benim açimdan güzel umarim bu sekilde devam ederim. Geçen sene de çok fazla maç oynamistik, o yüzden aliskiniz. Ayni zamanda bu süreci teknik heyetimi ve hocamiz iyi bir sekilde yönetiyorlar” seklinde konustu.



“Çok iyi bir grubumuz var”

Takima yeni katilan oyuncular ve eski oyuncularla birlikte iyi bir uyum yakaladiklarina dikkat çeken genç oyuncu, “Çok iyi bir grubumuz oldugunu düsünüyorum. Takim içerisinde gerçek liderler var ve harika isler çikariyorlar. Takim içerisinde herkesle konusuyorlar, herkesle çok yakinlar. Hem genç oyuncularimiz var hem tecrübeli oyuncularimiz var. Bizim açimizdan iyi bir karisim” dedi.



“Sansimiz oldugunu düsünüyorum”

Süper Lig ve Konferans Ligi’nde sampiyonluk hedeflerinin olup olmadigiyla ilgili sorulan soruya Ferdi, “Bunun için savasacagiz, elimizden geleni yapacagiz. Uzun bir sezon olacak bizim için. Herkesin fit olmasi önemli. Çalismalarimizi en iyi sekilde sürdürürsek sansimiz oldugunu düsünüyorum” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA